Category Archives: MSK Special

Walkathon 2014 Bersama Kevin Zahri! #walk4humanity

Perhatian kepada yang suka ber-marathon dan walkathon… Ada satu acara yang sangat istimewa untuk kita semua. Yang tak berapa suka pun tak apa… kerana apa… …larian amal… WALK FOR HUMANITY yang dianjurkan oleh Rose 2 Rose AQSA SYARIF dan Ikram 4 Syria (I4S) ini adalah satu acara yang sangat sesuai untuk seisi keluarga. Sama-sama kita… Read More »

Grand Opening Genius Baby on Board Shah Alam Yang Meriah!

Alhamdulillah, jutaan tahniah buat my BFF, Watie the proud founder of Genius Baby on Board (GBOB) di atas pembukaan branch ke-4 GBOB di Shah Alam. Masih teringat GBOB humble beginning di Wisma Bling Lustre, Meranti Jaya satu masa dulu.. sekarang dah pun berkembang ke Klang, Shah Alam dan Johor Bahru! Oh, apakah bendanya GBOB ni…… Read More »

Review : Baby Carrier – SSC, Osprey & MacPac

Saya lebih suka guna baby carrier berbanding stroller, sebab lebih fleksibel, bebas dan saya adalah malas nak buka-tutup stroller >_< Namun begitu sebenarnya banyak kebaikan dan faedah gendong anak ni, dari segi bonding dan sebagainya (Walaupun bagi sesetengah pihak itu cuma sesuatu yang diperbesarkan kerana bonding ibu dan anak bukan sekadar digendong,… tak kisahlah tu).… Read More »

Pengumuman.. PEMENANG IPAD MYSUPERKIDS

Assalamualaikum & salam 1 Malaysia Akhirnya blog ini telah kembali setelah berminggu berada dalam tahanan 😀 Sebelum jadi apa2 lagi (harap tidak!) tibalah masanya untuk saya mengumumkan pemenang bagi pertandingan yyang saya anjurkan dulu iaitu iPad MySuperkids. Setelah melalui pelbagai peringkat, dan juga peringkat ‘perjurian’ (apa punya bahasa ni) akhirnya seorang peserta telah dipilih untuk… Read More »

Keputusan Contest My Sleeping Buddy

Semua comel2. Susah nak pilih pemenang… Ayoh. Memandangkan peserta pun tak ramai, jadi semua pun MENANG! Semua pemenang sila tuntut hadiah dengan menghantar email bertajuk : SLEEPING BUDDY kepada mommy(@)fahry.net. Hadiah akan diberi kepada yang menuntut 🙂 so khabar2 kepada kawan korang yang gambarnya ada di atas ni ya! Tahniah!

Keputusan Contest My Super Kid Loves Water

Para peserta contest My Super Kid Loves Water tentunya tertunggu2 pengumuman ni ya… jeng jeng jenggggg Saya dan pihak juri pening kepala nak tentukan pemenang.. semua pun layak untuk menang 🙂 semua pun bagus2. Tapi.. memandangkan hadiah cuma ada untuk 8 orang je.. jadi terpaksalah kita select 8 orang dari ramai2 tu… Mereka ialah… pemilik… Read More »