[iPad MySuperKids] Senarai Penyertaan Untuk Direviu

By | July 13, 2011

Berikut adalah link ke entry peserta yang telah menghantar penyertaan untuk Cabaran #1. Hardly tak sampai separuh yang menyahut cabaran ini.

Even ada group yang cuma ada satu penyertaan saja iaitu Group G. Easy task untuk juri group tersebut. Bagi juri group C dan group J, GOOD LUCK la ye 😀

Saya cuma masukkan link entry peserta di sini, supaya tidak berlaku ‘ketidak-adilan’ seperti masalah kroni 😀 mana lah tau kot2 juri dah fatigue (harap2 jangan ya), maklumlah tengok link berjela ni nak taknak kena klik nak tengok siapa punya entry kan.

So, here we go…

A

http://ibucergas.com/2011/07/bila-lahirnya-collector-tegar
http://mcm2ada-disini.blogspot.com/2011/07/kelahiran-nukilan-kak-long.html
http://miss-amethyst.blogspot.com/2011/07/kelahiran-yang-dinanti-selepas-3-tahun.html
http://miss-amethyst.blogspot.com/2011/07/uri-dan-kelahiran-bagai-isi-dengan-kuku.html
http://lissalicious.com/hamba-memang-pantang-dicabar
http://syigimsharif.blogspot.com/2011/07/kelahiran-cabaran-1-contest-ipad.html
http://mesra-buku.blogspot.com/2011/07/kelahiran-seorang-lagi-bakal-pembaca.html
http://www.sahromnasrudin.com/2011/07/kelahiran.html
http://applecrux.blogspot.com/2011/07/kelahiran-yang-dinanti.html

B

http://zulseffort.com/kelahiran-dan-survival-program-pengiklanan-melalui-twitter-part-1
http://alinalancontest.blogspot.com/2011/07/ipad-mysuperkids-cabaran-1-kelahiran.html
http://ummihanie.com/2011/07/home-office-buah-tangan-suami-tercinta/
http://myrule-dekattapijauh.blogspot.com/2011/07/ipad-mysuperkids-cabaran-1_2613.html
http://www.yoursupermom.com/2011/07/ipad-mysuperkids-cabaran-1-kejayaan.html

C

http://yatiechomeyl.blogspot.com/2011/07/biografi-kelahiran-blog-sushi-cicah.html
http://yatiechomeyl.blogspot.com/2011/07/kelahiran-ajaib-bayi-pramatang.html
http://yatiechomeyl.blogspot.com/2011/07/how-to-give-birth-tips-for-dummies.html
http://yatiechomeyl.blogspot.com/2011/07/kelahiran-teknologi-telah-menjatuhkan.html
http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2011/07/detik-kelahiran-sn.html
http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2011/07/hadiah-ulang-tahun-kelahiran-dari-yusry.html
http://dapuraulad.blogspot.com/2011/07/kelahiran.html
http://baby-are.blogspot.com/2011/07/ipad-mysuperkids-cabaran-1-kelahiran.html
http://kinna-kayrie.blogspot.com/2011/07/dua-jiwa-dalam-satu.html
http://kinna-kayrie.blogspot.com/2011/06/kelahiran.html
http://puanbee.com/kelahiran/
http://puanbee.com/jangan-buang-anak-sayangi-kelahiran/
http://budakbrbelajar.blogspot.com/2011/07/kelahiran.html
http://mamasayanakmenang.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday-kelahiran.html

D

http://bapacergas.blogspot.com/2011/07/kelahiran-ini.html
http://luckyyot.blogspot.com/2011/07/kelahiran.html
http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2011/07/my-first-baby.html
http://sikulat.blogspot.com/2011/07/serampang-2-mata.html
http://rozilaharif.blogspot.com/2011/07/dulu-dan-sekarang.html
http://atoyis-san.blogspot.com/2011/07/kelahiran.html
http://mommyfara.blogspot.com/2011/07/si-kain-putih.html

E

http://mamadinahazim.blogspot.com/2011/07/cabaran-1-kelahiran.html
http://aizuddin.com/kelahiran-seorang-budak-praktikal
http://syu90contest.blogspot.com/2011/07/kelahiran-ku.html
http://hanie-izali.blogspot.com/2011/07/iskandar-at-30-months-old.html
http://cikbetty.blogspot.com/2011/07/tarikh-harini-penting.html

F

http://baby-are.blogspot.com/2011/07/ipad-mysuperkids-cabaran-1-group-f.html
http://masalifah.blogspot.com/2011/07/hak-untuk-membuka-aurat.html

G

http://mdanial.blogspot.com/2011/06/apabila-mommy-lyna-menyebut-tentang.html?m=1

H

http://coffeemamacontestblog.blogspot.com/2011/07/cabaran-1-ipad-mysuperkids-blow-candle.html
http://dikedai.blogspot.com/2011/07/coretan-kertas-kosong.html

I

http://www.ceritasaya.com/2011/07/ipad-percuma-kelahiran/
http://faisyacontest.blogspot.com/2011/07/ipad-mysuperkids-cabaran-1-kelahiran.html
http://www.elissmie.com/2011/07/kelahiran.html

J

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/kelahiran-kumpulan-j-juara-johan-jaya.html
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/ipad-hd.html
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/jejak-kasih.html
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/tak-bertanggungjawab-punya-ayah.html
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/cabaran-1-contest-ipad2-msk-kumpulan.html
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/link-juri-untuk-contest-ipad2.html
http://www.linazlina.com/2011/07/ipad-mysuperkids-cabaran-1.html
http://iamasmartmommy.blogspot.com/2011/07/kelahiran.html
http://erinhakim.blogspot.com/2011/07/cabaran-1-kelahiran.html
http://diaryofmuhammad.com/?p=34
http://hidupcikpau.blogspot.com/2011/07/1-biz-setiap-1-kelahiran.html
http://hidupcikpau.blogspot.com/2011/07/hobi-baru-biz-baru-dan-baru.html
http://florafana.blogspot.com/2011/07/ipad-mysuperkids-cabaran-1-kelahiran.html

Mana-mana peserta yang link entry-nya tertinggal, sila maklumkan kepada saya ya.

OK, saya pun nak cari masa lapang nak baca semua entry ni sekali lagi! Kepada anda yang sedang bosan2 tu boleh lah usha2 entry2 mereka ni. Memang best dah unik. Ada yang buat kita rasa nak mengalirkan air mata, ada yang buat kita rasa tak tahan nak gelak terbahak-bahak.

Apa-apa pun, tahniah kepada semua peserta.

Yang penting, semua menepati tema ‘KELAHIRAN’. Seperti yang saya katakan, peserta bebas untuk menulis apa sahaja

23 thoughts on “[iPad MySuperKids] Senarai Penyertaan Untuk Direviu

    1. Mommy Lyna Post author

      Salam ida

      Okes, TQ ya 🙂 -dah baca smlm cemana plak bole tertinggal link nya

      Reply
  1. Almiraz

    Kepada ahli Kumpulan E dan Mommy Lyna,

    Saya sudah komen…(bersengkang mata nak komen, nasib baik ada 5 entri je)….semua entri ada keunikannya tersendiri. So, sekarang terpulang pada juri besar…hohoho…all the best untuk Kumpulan E!

    Kepada Mommy Lyna: Terima kasih compile kan..saya dah compile tapi tak up-to-date sebab bz keje… Sekarang dah selesai tanggungjawab….

    Reply
  2. puanbee

    salam , ada dua kumpulan yg tersangat aktif .. insyallah saya baca semua nanti bila lapang .. 🙂 ipad oh ipad

    Reply
  3. puanbee

    mommy lyna , saya terpaksa tarik diri , database saya hilang entri byk yg hilang .. huwaaaa sedih

    Reply
  4. Nor Haryati Yahaya

    Puan Ketua Juri,
    saya sudah melaksanakan tugas saya untuk kumpulan B except utk entry dari Mommy icha tak dapat nak post la komennya…komen untuk mommy icha akan saya email ke ketua juri ye 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge