[iPad MySuperKids] Siapa Meneruskan Cabaran ke Pusingan Ke-2?

By | July 29, 2011

Nampaknya peserta dalam cabaran #1 memang hebat-hebat. Tapi saya perlu pilih 1 saja entry sebagai entry pilihan dan membawa pulang hadiah istimewa (takdela istimewa mana pun, kehkehkeh) dari My Super Kids. Ehem, ini bukan pemenang iPad 2 lagi ya.. ini hadiah lain 😀

Susah ni nak pilih siapa sebab semua entry pun best-best. Nak announce pun serba salah jadinya sebab kang nanti ada yang pertikai (ah, itu memang akan ada la).

Ok, Ok, saya pilih entry ni, bukan sebab ia entry terbaik, tapi sering terpalu-palu di fikiran saya. Hehehe, mungkin paling menyentuh hati agaknya.

Saya sebenarnya menunggu sambungan entry dari ZulsEffort… beliau busy agaknya tu ya.

Oh ya, saya nak ucapkan terima kasih banyak2 kepada para juri jemputan yang telah membuat reviu masing-masing.

Sebelum itu, mulai cabaran #2 ni kita akan pilih entry terbaik untuk menerima hadiah dari sponsor. Jadi kalau ada sesiapa yang rasa nak sponsor lagi, boleh juga. Peserta pun mesti seronok kalau hadiah banyak kan 😀

Tanpa membuang masa saya nak umumkan entry yang menambat hati dan naluri keibuan saya…

entry MOMMY FARA

Tahniah! Mommy Fara sila emailkan nama, alamat & no telefon anda ke mommy[@]fahry.net ya.

Opss yang lain2 jangan berasa “Ooo… entry yang jenis macam ni le yang bagus ek” Tidak tidak tidak! Bagus dan kreatif dalam berkarya adalah sangat subjektif. So, jadilah diri anda sendiri 🙂

Berkenaan penyingkiran..

Sukacita saya umumkan SEMUA PESERTA CABARAN #1 berjaya ke CABARAN #2, dan mereka yang tidak menghantar penyertaan AUTOMATIK TERSINGKIR 🙂

So bersedia dengan cabaran #2… Bolehlah cari idea… temanya ialah $$$$$$$$$$$$$$$$$$ DUIT

25 thoughts on “[iPad MySuperKids] Siapa Meneruskan Cabaran ke Pusingan Ke-2?

  1. Fara

    Yeay!
    Terima kasih krn menobatkan entri saya sebagai entri terpilih utk cabaran Ipad #1!

    Betul! Terpilih tidak semestinya terbaik kerana saya masih dalam cabaran ini!
    Fara´s menulis tentang ..entri terakhir bulan syaabanMy Profile

    Reply
      1. Mommy Lyna Post author

        Olololo jangan sedih.. cabaran no 2 lagi best, ada sponsor lagi 😉

        Reply
    1. Nor Haryati Yahaya

      zulseffort nanti dah submit karangan jangan lupa alert kite yew ;p
      Good Luck mengarang

      Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      bila nak sambung ni? sambung dalam cabaran ke 2 ke? hehe

      Reply
  2. AdD

    Dah start cabaran kedua ke? xtau pape ni… Tahniah le Fara yer.. sy mmg dah agak entry tu akan jd pilihan… keep up the good job…
    AdD´s menulis tentang ..Ebby at 34monthsMy Profile

    Reply
  3. Almiraz

    Entry mommy fara mmg best!! Tahniah!! Mommy lina, mcmana dgn juri, still layak ke pusingan kedua??

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      yesss

      semua juri layak & yg bestnya pusingan kedua ada hadiah utk juri juga 🙂

      Reply
  4. Deeja

    Memang best!! Tersentuh jua saya. Memang betul.kreatif. Sobs. Doa sungguh2 agar anak jd pemberi syafaat di alam kubur dan di akhirat… Suka lah mommy fara 🙂

    Reply
    1. Nor Haryati Yahaya

      Salam Deeja…

      ni Deeja Hasmad kew?? nanti dah submit karangan jgn lupa alert kite yew 🙂
      Good Luck mengarang!!!

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge