Nak Duit Raya?

By | August 10, 2011

Rezeki korang bulan Ramadhan ni. Baru ni je saya ada post tentang Peluang Kumpul Duit Raya & Sangat Berbangga Dengannya, now ada lagi peluang best untuk dapat duit raya sehingga RM400 sorang 😉 Lumayan kan?

Macamana nak dapatkan duit raya ni? Aha.. inilah contest terbaru yang dianjurkan oleh gagasan EUPHORIA (wah, macam nama pertubuhan apakah). Semua orang ada peluang untuk menjadi pemenang 😀

Bercakap tentang duit raya, hari ini adalah hari terakhir untuk perserta iPad MySuperKids menghantar penyertaan masing-masing. Untuk baca entry mereka boleh pergi ke link ini: [iPad MySuperKids] Cabaran #2 entry-entry peserta dalam ruangan ‘Comment’.

Tema untuk cabaran kedua ni adalah ‘duit dan Ramadhan’. macam2 idea karya kreatif peserta kita yang hebat-hebat.

Berbalik kepada contest RAYA EUPHORIA tadi, untuk tahu lebih lanjut anda boleh email kepada saya mommy[@]fahry.net, letak subject : DUIT RAYA EUPHORIA.

Selamat memasuki fasa Ramadhan yang kedua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge