Pengumuman.. PEMENANG IPAD MYSUPERKIDS

by admin on May 2, 2012 · 11 comments

Assalamualaikum & salam 1 Malaysia

Akhirnya blog ini telah kembali setelah berminggu berada dalam tahanan :D

Sebelum jadi apa2 lagi (harap tidak!) tibalah masanya untuk saya mengumumkan pemenang bagi pertandingan yyang saya anjurkan dulu iaitu iPad MySuperkids.

Setelah melalui pelbagai peringkat, dan juga peringkat ‘perjurian’ (apa punya bahasa ni) akhirnya seorang peserta telah dipilih untuk menjadi pemilik iPad dari MySuperKids.

Siapa orangnya?


Saya jangka pelbagai respon atas keputusan ni.

Mungkin… “DAH KATA DAH…” atau “HAAA???” atau “ALAH, KENAPA BUKAN XXXXXXX…” atau “YES, MEMANG LAYAK”

Tapi apa pun kita hormati keputusan juri.

Sebagai penganjur, memang pening kepala saya. Kalaulah saya boleh, nak je beri pada semua, tapi apakan daya, hanya ada 1 saja iPadnya :)

Saya harap semua pihak dapat menerima keputusan ni dengan terbuka dan bersyukur. Jangan serik ikut contest MySuperKids lagi ya :)

Oh ya.. Utk contest MY SLEEPING BUDDY, di sebabkan ada sedikit isu pada management Bling Buddy, maka saya terpaksa tukar hadiahnya. Boleh ke tak? Hehehe. Harap2 boleh lah ya. Tak boleh pun kena boleh kan :D

OK…

Jadi kita terus ke keputusannya…

Siapa…

Yang bakal…

Membawa…

Pulang…

IPad baru… :)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
….

Ya pemenangnya adalah pemilik blog ini:


Tahniah buat
Saudara Sahrom Nasarudin

Kepada semua peserta iPad MySuperKids jgn risau anda juga membawa pulang hadiah2 menarik tajaan sponsors untuk contest ini :)

Terima kasih semua, jumpa lain dalam contest berikutnya.

—————————————–
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia, Indonesia, etc. (ketahui bagamana untuk mendapatkan POS PERCUMA).

Hubungi saya – sauberlina(@)gmail.com – 012-2811136 [SMS/WhatsApp dialukan] untuk sebarang pertanyaan.

||Dapatkan konsultasi PERCUMA dengan pembelian dari Vitamin Shoppe||

Share Button

{ 11 comments… read them below or add one }