Pengumuman.. PEMENANG IPAD MYSUPERKIDS

by admin on May 2, 2012 · 11 comments

Assalamualaikum & salam 1 Malaysia

Akhirnya blog ini telah kembali setelah berminggu berada dalam tahanan :D

Sebelum jadi apa2 lagi (harap tidak!) tibalah masanya untuk saya mengumumkan pemenang bagi pertandingan yyang saya anjurkan dulu iaitu iPad MySuperkids.

Setelah melalui pelbagai peringkat, dan juga peringkat ‘perjurian’ (apa punya bahasa ni) akhirnya seorang peserta telah dipilih untuk menjadi pemilik iPad dari MySuperKids.

Siapa orangnya?


Saya jangka pelbagai respon atas keputusan ni.

Mungkin… “DAH KATA DAH…” atau “HAAA???” atau “ALAH, KENAPA BUKAN XXXXXXX…” atau “YES, MEMANG LAYAK”

Tapi apa pun kita hormati keputusan juri.

Sebagai penganjur, memang pening kepala saya. Kalaulah saya boleh, nak je beri pada semua, tapi apakan daya, hanya ada 1 saja iPadnya :)

Saya harap semua pihak dapat menerima keputusan ni dengan terbuka dan bersyukur. Jangan serik ikut contest MySuperKids lagi ya :)

Oh ya.. Utk contest MY SLEEPING BUDDY, di sebabkan ada sedikit isu pada management Bling Buddy, maka saya terpaksa tukar hadiahnya. Boleh ke tak? Hehehe. Harap2 boleh lah ya. Tak boleh pun kena boleh kan :D

OK…

Jadi kita terus ke keputusannya…

Siapa…

Yang bakal…

Membawa…

Pulang…

IPad baru… :)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
….

Ya pemenangnya adalah pemilik blog ini:


Tahniah buat
Saudara Sahrom Nasarudin

Kepada semua peserta iPad MySuperKids jgn risau anda juga membawa pulang hadiah2 menarik tajaan sponsors untuk contest ini :)

Terima kasih semua, jumpa lain dalam contest berikutnya.

—————————————–
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia, Indonesia, etc. (ketahui bagamana untuk mendapatkan POS PERCUMA).

Hubungi saya – sauberlina(@)gmail.com – 012-2811136 [SMS/WhatsApp dialukan] untuk sebarang pertanyaan.

||Dapatkan konsultasi PERCUMA dengan pembelian dari Vitamin Shoppe||

{ 11 comments… read them below or add one }

Fara May 2, 2012 at 4:21 pm

Wah! Rezeki Sahrom! Akhirnya…heheheh.

Tahniah!
Fara´s menulis tentang ..benci ayahMy Profile

Reply

Tuty Rahiza May 2, 2012 at 4:36 pm

Tahniah Incik Shahrom..Lama tul tunggu keputusan ni..ahakz..
Tuty Rahiza´s menulis tentang ..Terima Kasih JUJUR balas pertanyaanMy Profile

Reply

kinna May 2, 2012 at 4:39 pm

Dah dua model baru ipad keluar (since pelancaran contest ni) br keluar keputusannya..hehe…

congrats 2 enche shahrom!
kinna´s menulis tentang ..Checklist, check up dan nama babyMy Profile

Reply

lin azlina May 3, 2012 at 1:13 am

hehe..baru kuar resukt eh..tahniah
lin azlina´s menulis tentang ..Berkelah dan Santai di Hari CutiMy Profile

Reply

eliss May 3, 2012 at 11:58 am

alahaiii.. kalau ada janggut ni mesti panjang :p anyway, tahniah kepada encik sahrom :)

hadiah apa tuuuu utk peserta contest??? hahahaha
eliss´s menulis tentang ..GM Klang, beli barang dengan harga borongMy Profile

Reply

alydrs May 3, 2012 at 1:39 pm

pemenang tak tau lg ni…sbb blog ni kan ‘dipenjara’ seminggu hehe
alydrs´s menulis tentang ..Trivia 100 : Yang ke-100My Profile

Reply

puanbee May 3, 2012 at 5:02 pm

Tahniah ..

baru dpt masuk blog mommy lyna , kalau tk sebelum ni blog mommy lyna di block oleh antivirus lappy sy .. hukss
puanbee´s menulis tentang ..Servis Prepaid Termurah Untuk Mobile InternetMy Profile

Reply

sahrom May 4, 2012 at 8:20 am

alhamdulillah..syukur atas kurniaan rezeki ini..terima kasih mommylyna..

saya sangat menghargainya..saya akan hubungi melalui emel
sahrom´s menulis tentang ..Membersihkan Blog Sendiri…My Profile

Reply

syigim May 6, 2012 at 11:18 am

tahniah saudara sahrom. lama menunggu result ni, tapi cabaran2nya menarik sbb dlm bentuk penulisan kreatif! lepas ni contest ape pulak ye? ;) to mommy lyna, slamat pulang dr tanah suci….nape tak singgah dubai? ;)
syigim´s menulis tentang ..Mr. Khairul on TV3 in QatarMy Profile

Reply

Nur May 26, 2012 at 9:10 am
Ummi Hanie May 28, 2012 at 12:48 am

woo.. keluar juga resultnyer…

tahniah encik sahrom …

kami2 pun ada hadiah ek mommy? ;)

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: