Contest Baru

By | October 25, 2011

Setelah berbulan-bulan tidak dapat mengikut perkembangan dunia blog ni.. baru malam ni saya dapat follow semula sikit2 (konon nak tidur awal tapi terlajak jugakkk kes lupa kena pam susu).

Rasa sangat ketinggalan dengan dunia blog sekarang ni. Siapa blogger paling popular sekarang? OK jawabnya saya tak tahu. Blogger2 muda tumbuh bagai cendawan. Bukan cendawan sisir, ni memang cendawan shitake… sorang-sorang blog punya gempak, visitor beribu-ribu sehari. Famous katanya.

Fenomena Aiman Azlan dan kawan-kawan? Hehe ketinggalan sungguh.

Apa lagi hubungan dengan kawan2 blogger… entahkan diorang masih ingat patik pacal yang hina ni ntah ­čśŤ

Entahlah kenapa, saya dapati sejak saya bekerja semula lepas maternity leave itu hari, agak kacau bilau di situ. Sibuk menguruskan keluarga munkin, sampai badan saya pun kurus kering jadinya. Just imagine dari 47kg sebelum pregnant, sekarang tinggal 40kg. Dan memakai saiz S TT__TT.

Entah apa yang disibukkan pun tak tahu lah.

Berdasarkan tajuk di atas… ye ada contest baru ­čśë yang bakal muncul di My Super Kids. Contest ni senang je. Tak payah mengarang, tak payah fikir. Pasti disukai oleh para ibu ­čśÇ

Contest apakah itu? Tunggguuu~

Hint :

danny senyum

Ini gambar paling saya sayang. First time Danny tergelak besar macam ni.. Hehe. Chumil sangat!!!

Saperlah bertuah jadi awek Danny nanti. Jealouslah mak nanti!

OK Mommies.. stay tune!!!

12 thoughts on “Contest Baru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge