[iPad MySuperKids] Cabaran Sebelum Final

By | October 17, 2011

Seperti yang sudah dimaklumkan, cabaran iPad MySuperKids diteruskan sebelum iPad3 pula muncul di pasaran, LOL.

Jadi berikut adalah cabaran2 sebelum final.

Pemenang2 mungkin akan diumumkan bersama pemenang grand prize – iPad 2!

OK tanpa membuang masa jom kita mulakan. Kali ni unik sikit yang mana peserta bebas untuk menulis bagi cabaran yang mana satu, bila-bila masa pun sebelum tarikh tutup.

Tarikh tutup untuk cabaran iPad MySuperKids ialah pada 31 Disember 2011.

Bersiap sedia untuk cabaran akhir di tahun baru!

CABARAN #3

Tema : Natural, atau Semulajadi

Tulislah apa sahaja yang berkaitan dengan semulajadi. Tajuk bebas. Tak perlu ada perkataan2 di atas pun 😉

Syarat2nya.. seperti biasa..

Sudahi entry anda dengan:

“Entri ini ditulis untuk cabaran #2 iPad MySuperKid yang direviu oleh [nama & hyperlink blog juri] dan ditaja oleh Sentuhan Bayu

CABARAN #4

Tema : Kesihatan

Tulislah apa sahaja yang berkaitan dengan kesihatan. Tajuk bebas juga.

Sudahi entry anda dengan:

“Entri ini ditulis untuk cabaran #2 iPad MySuperKid yang direviu oleh [nama & hyperlink blog juri] dan ditaja oleh Vitamin Semulajadi

CABARAN #5

Tema : Pakaian

Pakaian zahir ke, pakaian batin ke, pakaian hati ke, tak kisah 🙂

Sudahi entry anda dengan:

“Entri ini ditulis untuk cabaran #2 iPad MySuperKid yang direviu oleh [nama & hyperlink blog juri] dan ditaja oleh Bling Boutique

CABARAN #6

Tema : Internet

Mudah je nih kan 😀

Sudahi entry anda dengan:

“Entri ini ditulis untuk cabaran #2 iPad MySuperKid yang direviu oleh [nama & hyperlink blog juri] dan ditaja oleh Hafiy Dot Com

***Kami mengalu-alukan sekiranya ada yang nak sponsor hadiah iringan untuk cabaran akhir nanti. Hubungi saya di mommy[@]fahry.net 😀

Category: MSK Special Tags: , , , , ,

About admin

I am a wife to a great husband. I am a proud mother of two adorable sons. I am a full time working at home mom (WAHM). I am breastfeeding my 3 sons, a daughter and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my pregnancy, breastfeeding and parenting as well as travel experience cos every journey is unique. *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* bundle of joys, Hafiy, Fahry, Danny & Irene.

60 thoughts on “[iPad MySuperKids] Cabaran Sebelum Final

    1. Fara

      Cik Juri,

      Sy dah byk kali nak try msk dlm blog awak tp tak dpt la. Asik failed je. Tlg alert link sy kat sini ye?
      Fara´s menulis tentang ..gerila alamMy Profile

      Reply
  1. alyrds

    nampaknya ada entri bagi saya juri lagi…… kepada KUMPULAN A , saya dah sediakan widget khas untuk submit entri anda semua untuk saya komen …. lihat diblog saya yer………. sebelah kanan atas sekali (atas SB)

    selamat berjaya semua!
    alyrds´s menulis tentang ..Karena jam 3 pagiMy Profile

    Reply
  2. yatie chomeyl

    cabaran # 3 –> http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2011/12/colours-of-spring-in-kyushu-island.html

    cabaran #4 –> http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2011/12/adoiiiisakit-kepala.html

    cabaran #5 –> http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2011/12/model-kimono-versi-muslimah.html

    cabaran #6 –> http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2011/12/tamparan-buat-kaki-internet.html

    Semoga Lyna dan juri Nor Haryati Yahaya sudi untuk menjenguk dan menilai entry2 itu ..mekaceh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge