Walkathon 2014 Bersama Kevin Zahri! #walk4humanity

By | February 19, 2014

Perhatian kepada yang suka ber-marathon dan walkathon… Ada satu acara yang sangat istimewa untuk kita semua. Yang tak berapa suka pun tak apa… kerana apa…

…larian amal…

WALK FOR HUMANITY yang dianjurkan oleh Rose 2 Rose AQSA SYARIF dan Ikram 4 Syria (I4S) ini adalah satu acara yang sangat sesuai untuk seisi keluarga. Sama-sama kita isikan pagi Ahad kita dengan acara berjalan kaki bersama ahli keluarga (termasuk anak kecil pun boleh!) sambil membantu saudara-saudara kita di Syria, Palestin dan Rohingya.

Yang bestnya, duta program ni, Kevin Zahri, pakar kecergasan atau terkenal dengan nama Cikgu Fitness akan turut serta!

WALK FOR HUMANITY

Banyak acara menarik yang disediakan untuk seisi keluarga selain acara larian (atau jalan kaki, hehe – alah tak jauh pun, 5km je…) antaranya adalah flashmob. Lokasinya di Padang Merbok, Kuala Lumpur.

Untuk para homeschoolers, jangan lepaskan peluang bawa anak-anak beriadah di samping menyumbang kepada saudara kita yang memerlukan.

Berminat nak join? Isikan borang di sini ===> KLIK UNTUK MENGISI BORANG PENYERTAAN WALK FOR HUMANITY ROSE 2 ROSE

Kalau tak berkesempatan nak turun, boleh menyumbang ke tabung program ini (disalurkan kepada Palestin, Syria dan Rohingya) ===> KLIK SINI UNTUK MEMBUAT SUMBANGAN.

Ramai yang yang akan turun bersama…

WALKATHON 2014

SHARIFAH SOFIA BERTUDUNG

Sama-samalah kita sokong program ni ya. Siapa lagi yang nak support kalau bukan kita. Bersama-sama kita turun padang membuktikan tanggungjawab kita dalam isu isu kemanusiaan. Syria, Palestin dan Rohingya adalah tanggungjawab kita bersama.

Bantulah saya untuk sebarkan tentang program ni, boleh? Allah saja yang boleh membalasnya.

**15 Mac ni saya organize satu lagi program MEGA, 16 Mac pula bersama-sama menguruskan acara #walk4humanity ni. Hujung minggu yang bermakna!

3 thoughts on “Walkathon 2014 Bersama Kevin Zahri! #walk4humanity

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge