Category Archives: 2012 – London

Tips Travel Ke London

Semalam anak saya yang no-3, Danny bertanya tentang London. “Bila kita nak ke London lagi?”. Saya kata, kita baru je balik dari London 3 bulan lepas. Takkan nak pegi lagi. Tapi mungkin budak 4 tahun bukan faham pun tentang London, main sebut je. London adalah ibu negara England, sekaligus bandar terbesar di sini. Malaysia Airlines… Read More »

Backpacking Europe 21 Hari Dengan Satu Backpack Saja

Bila kami ambil keputusan untuk backpacking, kawan-kawan yang dah berkeluarga kata benda mengarut. Sepatutnya bila dah ada anak-anak ni bercuti seronok-seronok bukan style macam pengembara nomad macam tu. Saya kata takpe, give it a try. Lagipun dah bosan bercuti cara biasa hehe. Disebabkan kami travel 7 negara dan memang tujuannya untuk backpacking, bukan shopping atau… Read More »