Shopping Baju Raya Online di Adorable Muslimah!

By | August 25, 2011

“Baju raya.. baju raya… baju raya online.. sesiapa belum ada baju raya lagi… boleh beli online di Adorable Muslimah.. mari.. mari.. rapat… rapat..!!”

adorable muslimah

Saya ada 3 pasang Umayra Telekung. Sangat best dan selesa. Dibuat dari kain cotton yang sejuk, tak licin… selesa sangat. Untuk saiz saya, telekung yang besar padan sekali. kalau yang kecil itu muat-muatlah.

Kalau beli sekarang hinggal 30 September ni dapat FREE BRACELET. Sempat ni nak pakai ke open house raya nanti 🙂

adorable muslimah

Wow wwweeee!!! Ini offer terbaru di Adorable Muslimah. RAYA SALE!! Diskaun hebat-hebat ni.. boleh tengok produk on sale di sini RAYA SALE on Selective items for limited time only.

Saya ni sangatlah suka shopping online sebenarnya… mungkin sebab saya tak cerewet. Yelah, sesetengah orang begitu particular.. tapi sebenarnya shopping secara online ni sangatlah menjimatkan. Jimat masa, satu.. dan jimat duit juga sebab tak perlukan duit minyak dan bayar parking. Ia juga mengelakkan kita dari ‘terjebak’ membeli benda2 yang tak perlu 😀

Oh yaaa.. yang on sale ni bukan baju dan tudung je tau… beg Coach pun ada! Sesiapa nak bergaya dengan beg baru.. bolehlah jenguk-jenguk. Diskaun yang best 🙂

Saya rasa berkenan pada blaus ni lah.. agak2 OK tak ye..

blaus muslimah

Yang bawah ni pun comel kan

blaus muslimah

uuhhh memang rambang mata kalau masuk dalam website Adorable Muslimah ni. Terasa begitu adorable sekali 😀

Apa lagi, jom rebut peluang nak berjimat shopping masa ada sale ni!

***Adorable Muslimah adalah sponsor untuk contest iPad MySuperKids***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge