Tag Archives: blaus labuh

Shopping Baju Raya Online di Adorable Muslimah!

“Baju raya.. baju raya… baju raya online.. sesiapa belum ada baju raya lagi… boleh beli online di Adorable Muslimah.. mari.. mari.. rapat… rapat..!!” Saya ada 3 pasang Umayra Telekung. Sangat best dan selesa. Dibuat dari kain cotton yang sejuk, tak licin… selesa sangat. Untuk saiz saya, telekung yang besar padan sekali. kalau yang kecil itu… Read More »

Menyusukan Anak Dengan Long Pleated Blouse Max Azaria!

Max Azaria – Jubah & Blouse  adalah sebuah kedai online yang menjual baju2 Muslimah seperti jubah dan blouse (duh, dah nama pun macam tu!). Jubah-jubah si sini cantik2, ada bunga sulam yang menawan. Cantik kan? Sesuai untuk Muslimah Malaysia. Tapi untuk saya tak berapa sesuai, sebab tak ada ruang untuk menyusukan anak-anak saya. Jadi saya… Read More »