Tag Archives: jubah menyusu

Dress/Jubah Menyusu Bling Buubies

Akhirnya dress baru saya telah siap! Dress ke jubah ke, mana2 je boleh. Dress ni cutting straight, longgar & ada cuff pada bahagian bawah dada untuk melebarkan lagi langkah kaki 😀 Senang nak menyusukan anak. So, dah tak ada sebab kenapa ibu menyusu tak boleh bergaya dengan dress/jubah kan 🙂 Ini saya punya, material dari… Read More »

Koleksi Baju Menyusu | Bling Buubies Nursing Wear – Blaus Menyusu Wanny

Rasanya saya tak pernah share koleksi pakaian menyusu Bling Buubies Nursing Wear yang digayakan sendiri oleh saya 😀 Jadi saya rasa lebih afdal untuk saya kongsikan sendiri 😀 Untuk entry pertama ni.. saya kongsikan Nursing Blouse Wanny… Saiz S untuk saya (Uhuhuhu, saya pernah pakai saiz L tau). Falsafah kami untuk menyediakan baju menyusu bagi… Read More »

Peluang Buat Duit Dari Rumah Untuk Ibu-Ibu

Ramai yang berminat untuk jana pendapatan atau buit duit dari rumah, mahupun secara online, tapi ramai juga yang tak tahu caranya. Baca blog yang bercakap tentang perniagaan, baca buku perniagaan, tapi masih tak tahu mana nak mula. Ye lah, kebanyakannya cuma beri ‘motivasi’ je, bukan panduan step-by-step, apa lagi nak tunjuk satu-satu. So, bagi mereka… Read More »