Koleksi Baju Menyusu | Bling Buubies Nursing Wear – Blaus Menyusu Wanny

by Mommy Lyna on October 24, 2011 · 3 comments

Rasanya saya tak pernah share koleksi pakaian menyusu Bling Buubies Nursing Wear yang digayakan sendiri oleh saya :D Jadi saya rasa lebih afdal untuk saya kongsikan sendiri :D

Untuk entry pertama ni.. saya kongsikan Nursing Blouse Wanny… Saiz S untuk saya (Uhuhuhu, saya pernah pakai saiz L tau).

nursing blouse

Falsafah kami untuk menyediakan baju menyusu bagi Muslimah, jadi ia menepati kriteria yakni labuh dan menutup aurat tentunya. Kami menyediakan saiz S-L untuk yang siap jahit, dan boleh ditempah. Kami juga menyediakan alteration service atau perkhidmatan untuk mengubahsuai baju. Jadi kalau ada baju-baju yang nak dijadikan baju menyusu, hubungi kitorang OK ;)

Wanny Nursing Blouse ni mempunyai bukaanType 3

nursing blousenursing opening

Sangat selesa dan mudah nak menyusukan baby! Boleh pakai untuk ke pejabat pun :D

baju menyusu

Uhuhu, Danny tidak menepati kriteria Muslim Kecik, nampak pusat :P

Untuk maklumat lanjut dan membuat pesanan, boleh terus ke website Bling Buubies di www.BlingBoutique.Biz, atau FanPage kami BlingBuubies Nursing Wear.

Koleksi kami sentiasa bertambah dari semasa ke semasa. Sesuai untuk acara formal, kenduri-kendara, perayaan, ke pejabat, jalan-jalan… Dan pelbagai fabrik untuk keselesaann ibu menyusu. Kami menerima tempahan juga!

Jom menyusukan anak sambil bergaya dengan Bling Buubies Nursing Wear :D

{ 3 comments… read them below or add one }

nurmisnan October 24, 2011 at 2:35 pm

Cantik dan senang utk mak2 menyusukan anak…
nurmisnan┬┤s menulis tentang ..Doa paling ringkas untuk penjaga harta dan keluarga sewaktu ketiadaanMy Profile

Reply

zahra October 24, 2011 at 10:22 pm

brpa harganya ni?

Reply

yanmie October 25, 2011 at 11:49 am

Salam,

canggih dah no baju2 sekarang nie, tak payah nak angkat2 baju sampai nak ternampak perut, selak je kat bahagian tu, eeee nantilah kita beli bila tiba masanya, belum lagi hehehe
yanmie┬┤s menulis tentang ..CloudFlare Integration: FREE for ALL SERVERFREAK Shared Hosting AccountMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: