Peluang Buat Duit Dari Rumah Untuk Ibu-Ibu

By | March 14, 2011

Ramai yang berminat untuk jana pendapatan atau buit duit dari rumah, mahupun secara online, tapi ramai juga yang tak tahu caranya. Baca blog yang bercakap tentang perniagaan, baca buku perniagaan, tapi masih tak tahu mana nak mula. Ye lah, kebanyakannya cuma beri ‘motivasi’ je, bukan panduan step-by-step, apa lagi nak tunjuk satu-satu. So, bagi mereka ni, ada yang tunggu aje peluang datang. Ada yang join MLM tapi tersilap pilih MLM haram atau MLM haram jadah, sudahnya terpaksa menanggung kerugian ataupun stok yang tak habis-habis T___T

Okeylah, buat mereka yang berkobar-kobar nak buat duit dengan bisnes dari rumah, atau lebih senang dari blog sendiri je, saya ada satu offer untuk anda semua. Tak tertakluk kepada ibu2 tapi memandangkan produk ni produk untuk ibu, rasanya ibu-ibulah yang lebih tertarik kot?

Peluang menjadi wakil jualan/affiliate/ejen/reseller/consignee produk Bling Buubies!

Bling Buubies adalah rangkaian produk yang menampilkan baju menyusu Muslimah yang mementingkan ciri-ciri yang sesuai dengan ibu Muslimah. Menariknya di Bling Buubies, pakaiannya adalah bercorak eksklusif dan boleh tempah dan customade aksesori. Boleh pilih nak plain je ke, atau tambah permata ke, nak lengan macamana…

jubah  menyusu

dress menyusu

kurung menyusu

Kini anda boleh jadi sebahagian dari krew Bling Buubies dengan terlibat dalam pemasaran produk-produk Bling Buubies. Anda boleh pilih nak jadi

  • Online Affiliate
  • Offline Affiliate
  • Wholesale Purchaser
  • Consignee

Yang nyata, ia memang menarik untuk ibu-ibu yang menyusukan anak. Sambil2 share tentang penyusuan susu ibu, share juga tentang baju menyusu… setiap jualan yang anda buat akan dapat habuan! Sekurang-kurangnya boleh buat beli botol simpan susu, dan kalau kumpul sikit lagi boleh beli pam susu baru! Menarik kan? Cuma kongsi-kongsi saja.

Yang bestnya, tak perlukan modal (sekiranya anda mendaftar sebagai affiliates), dan tak payah pegang stok pun. Semua kami kendalikan. Mudah kan? Komisennya masyuk tau.

Untuk maklumat lanjut dan urusan pendaftaran boleh rujuk di website Bling Buubies (KLIK SINI).

Apa tunggu lagi? Peluang terbuka untuk semua. Tak rugi apa-apa pun. Untung lagi ada 😉

5 thoughts on “Peluang Buat Duit Dari Rumah Untuk Ibu-Ibu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge