Dress/Jubah Menyusu Bling Buubies

By | December 27, 2011

Akhirnya dress baru saya telah siap! Dress ke jubah ke, mana2 je boleh.

dress menyusu

Dress ni cutting straight, longgar & ada cuff pada bahagian bawah dada untuk melebarkan lagi langkah kaki 😀

Senang nak menyusukan anak. So, dah tak ada sebab kenapa ibu menyusu tak boleh bergaya dengan dress/jubah kan 🙂

Ini saya punya, material dari sutera Terengganu. Sejuk ke memakainya. Sorilah model tak berapa semenggah 😛

Buat masa ni Bling Buubies menerima tempahan sahaja (belum ada yang ready stock). Tempahan boleh mengikut saiz masing-masing & labuh masing2. Kalau nak guna kain sendiri pun boleh, nak guna kain kami pun boleh. Pilihan fabrik dari jenis sutera pun ada. Nak tambah accesories pun boleh macam butang, batu permata, etc.

**Nantikan update untuk pakej Sutera Terengganu Bling Buubies.

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang dress/jubah menyusu Bling Buubies ni boleh hubungi admin@blingboutique.biz.

2 thoughts on “Dress/Jubah Menyusu Bling Buubies

  1. as

    assalamualaikum,
    brp harga kalau nak tempah buat jubah menyusu..guna kain sendiri?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge