Jubah Menyusu – Nursing Wear Terbaru di Bling Buubies

By | February 13, 2011

Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak dengan susu ibu di luar sana, terutama ibu Muslimah, kini Bling Buubies muncul dengan koleksi terbaru – Muslimah nursing wear, nursing jubah.

nursing wear muslimah

Apa yang menarik di Bling Buubies ialah ibu menyusukan dapat memilih sendiri aksesori yang teringin nak didatangkan bersama pakaian menyusu pilihan anda. Dan coraknya adalah eksklusif… hanya satu corak untuk satu baju! Anda juga boleh buat tempahan pakaian menyusu di sini.

baju menyusu muslimah

Kini koleksi Bling Buubies baju menyusu mempunyai 2 jenis bukaan iaitu bukaan depan dan bukaan sisi.

muslimah nursing wearnursing wear

Pasti selesa untuk ibu yang gemarkan fesyen labuh seperti jubah dan dress (akan diupload gambarnya nanti). Kini tak perlu lagi buka-buka butang atau melupakan dress bila keluar bersama bayi. Dengan Bling Buubies, kita ibu menyusukan anak bebas menjadi diri kita 🙂

Paling penting, tetap dalam gaya yang sopan.

Sesuai dijadikan hadiah kepada isteri, adik, kakak, mahupun teman yang bakal atau baru melahirkan anak sebagai galakan untuk terus menyusukan anak tanpa melupakan fesyen pakaian yang disukai.

Apa lagi, jom visit Bling Boutique! Anda boleh buat tempahan/beli siap di website kami atau lawati galeri kami di Scriptory Box, Tingkat 1, Wisma Bling Lustre, Tmn Meranti Jaya, Puchong. Hubungi Puan Kay di talian 016-3222760 untuk sebarang temujanji dan pertanyaan.

*Bling Boutique featured dalam Pa&Ma Februari 😉
*Model dalam gambar di atas adalah duta Bling Buubies, Puan Harlinda Halim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge