Bergaya dengan Scarf dan Aksesori Dazzling Queen’s

By | March 8, 2011

Beli tudung online di kedai tudung online.. sekarang dah jadi trend kan. Lagi senang bila cuma perlu menaip, menekan dan membayar saja. Walaupun tiada priviledge dari segi mencuba, apa lagi merasa materialnya, namun pembelian tudung secara online ni begitu popular. Lebih2 lagi sekarang wanita Muslimat bekerjaya jarang ada masa nak shopping2 di mall. Lagi pula, harga tudung online lebih murah berbanding tudung berjenama di butik2.

tudung syria

Cantik kan akak tu tudung tu? Aha, kalau nak tahu inilah Tudung Maira dari Dazzling Queen’s. Tudung ni diperbuat dari fabrik lycra yang ringan dan sejuk. Saya teringin juga nak pakai tudung-tudung macam ni… hmm… senang. Sarung saja kan?

tudung chiffon

Ini pula tudung dari fabrik chiffon. Nampak lembut aje, termasuk pemakainya pun jadi lembut 😉 ada macam2 corak dan warna. Warna pelangi pun ada.

tudung syria

Tudung Syria pun ada. Cantik kan kaler pink ni. Saiznya jangan risau, ia tak terlalu pendek. Sesuai untuk mereka yang berkulit cerah. Nampak lagi berseri2 😀

selendang

Kepada peminat selendang, di Dazzling Queen’s ada selendang cantik-cantik! Siap ada cara-cara nak memakainya lagi.

Kira macam one stop centre untuk mereka yang mencari-cari tudung yang sesuai dan mudah dipakai. Apa lagi, jom visit Dazzling Queen’s!

Ada yang lebih menarik? Mestilah. Sertai Giveaway Dazzling Queen’s MAC ini dan menangi hadiah tudung bernilai RM100!

tudung online

3 thoughts on “Bergaya dengan Scarf dan Aksesori Dazzling Queen’s

  1. Tudung Online

    Salam tuan rumah…
    Suka tgk blog nie… Very informatif…
    Saya harap, suatu hari nanti, saya pun akan ada blog mcm nie….
    Sis, sekarang nie org jual tudung tumbuh mcm cendawan… Apa komen sis?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge