Tag Archives: tudung online

Bergaya dengan Scarf dan Aksesori Dazzling Queen’s

Beli tudung online di kedai tudung online.. sekarang dah jadi trend kan. Lagi senang bila cuma perlu menaip, menekan dan membayar saja. Walaupun tiada priviledge dari segi mencuba, apa lagi merasa materialnya, namun pembelian tudung secara online ni begitu popular. Lebih2 lagi sekarang wanita Muslimat bekerjaya jarang ada masa nak shopping2 di mall. Lagi pula,… Read More »

Pakaian Muslimah Online & Cheese Tart Promotion (Weekly Recap)

Pakaian Muslimah online termasuk baju- blaus Muslimah, tudung (scarf), skirt, telekung dan body mist, boleh didapati di store Adorable Muslimah di http://adorablemuslimah.com. Dapatkan sekarang cos Adorable Muslimah sekarang mengadakan promosi Ramadhan dengan memberi free postage kepada order melebihi RM200 untuk pesanan pakaian Muslimah dari Semenanjung Malaysia. Saya baru je dapat my order : telekung dah… Read More »

Adorable Muslimah Untuk Persiapan Hari Raya Aidilfitri

Antara perkara sunat hariraya Aidilfitri ialah berpakaian paling bagus, paling cantik, paling indah. Sinonim dengan sifat Muslimah, pasti nak kelihatan cantik dan kemas. Ramai yang dah mula planning untuk baju raya, tudung raya, kasut raya… Minggu lepas, saya telah menerima 3 helai tudung dari Adorable Muslimah. Yellow, grey, black. Tudung kuning dan kelabu itu mempunyai… Read More »

Tudung Labuh Lycra untuk Muslimah Yang Ingin Bergaya

Tajuk memang perlu sedikit sentuhan yang tak boleh blah 😀 Saya ni sebenarnya cuma pakai tudung biasa aje. Bukan tudung saji. Tudung bawal dan seangkatan dengannya. Walaupun senget2 tapi konfidenlah dengan tudung macam gini. Cuma lately rasa senang mengenakan tudung ala-ala Ekin, Ariani segala ni. Tudung awninglah. Sebab senang nak pakai dan bahagian atasnya elok… Read More »