Tag Archives: shawl

Tudung Bokitta Pula!

Saya ni sebenarnya malas nak berfancy-fancy dalam bertudung. Yang penting menutup aurat. Malas nak berfesyen-fesyen, lebih suka yang sarung je. Dulu-dulu pakai tudung bawal kancing depan je, senang. Tudung berjahit pun, laaagi senang tak payah fikir nak pin-pin.  Tapi pernah jugalah try tudung lilit-lilit, dek terpengaruh dengan seorang kawan saya kat U dulu. Dia serang student… Read More »

Bergaya dengan Scarf dan Aksesori Dazzling Queen’s

Beli tudung online di kedai tudung online.. sekarang dah jadi trend kan. Lagi senang bila cuma perlu menaip, menekan dan membayar saja. Walaupun tiada priviledge dari segi mencuba, apa lagi merasa materialnya, namun pembelian tudung secara online ni begitu popular. Lebih2 lagi sekarang wanita Muslimat bekerjaya jarang ada masa nak shopping2 di mall. Lagi pula,… Read More »