Tag Archives: tudung ariani

Bergaya dengan Scarf dan Aksesori Dazzling Queen’s

Beli tudung online di kedai tudung online.. sekarang dah jadi trend kan. Lagi senang bila cuma perlu menaip, menekan dan membayar saja. Walaupun tiada priviledge dari segi mencuba, apa lagi merasa materialnya, namun pembelian tudung secara online ni begitu popular. Lebih2 lagi sekarang wanita Muslimat bekerjaya jarang ada masa nak shopping2 di mall. Lagi pula,… Read More »

Lisa Surihani Bertudung, Manisnya…

Lisa Surihani pelakon yang comel ni bila berlakon apa-apa watak nampak comel saja. Saya ni ketinggalan sikit, baru tonton Tudung Ekspres sambil2 packing di malam terakhir Ramadhan. Dalam drama (yang tak tahu hujung pangkal sebab busy mengemas) ni, pelakon2 yang tidak bertudung dipakaikan tudung… aduh manis sungguh, termasuk si Lisa Surihani ni. source gambar :… Read More »

Tudung Labuh Lycra untuk Muslimah Yang Ingin Bergaya

Tajuk memang perlu sedikit sentuhan yang tak boleh blah 😀 Saya ni sebenarnya cuma pakai tudung biasa aje. Bukan tudung saji. Tudung bawal dan seangkatan dengannya. Walaupun senget2 tapi konfidenlah dengan tudung macam gini. Cuma lately rasa senang mengenakan tudung ala-ala Ekin, Ariani segala ni. Tudung awninglah. Sebab senang nak pakai dan bahagian atasnya elok… Read More »