Jawatan Kosong/Kerja Kosong/Part Time – Kemasukan Segera!

By | March 29, 2010

Kepada sesiapa yang tak ada kerja, atau ada kerja tapi saja nak cari kerja extra, atau yang takde kerja cari kerja… saya ada tawaran yang best untuk anda.

Jawatan Kosong Yang Ditawarkan :
AJK *1SuperKids-MBP Family Day 2010 (*name to be finalized)

Jumlah Kekosongan : 20 orang

Kelayakan : Sesiapa pun boleh, asalkan boleh commit 🙂 untuk yang berumur 13 tahun ke bawah, sila dapatkan kebenaran ibu bapa/penjaga terlebih dahulu.

Faedah2 : Nama anda dicatit dalam brochur family day, berpeluang untuk mengasah skill, berkenalan dengan saya (ehehe :P), mendapat diskaun untuk servis Scriptory Box, appreciation gifts dari Scriptory Box dan pahala berlipat ganda.

Tarikh Termuduga : Sekarang. Sila hubungi saya dengan segera.

Latar Belakang Pekerjaan : Mengurus dan menjayakan Family Day anjuran 1SuperKids di bawah naungan Scriptory Box, dengan official media partner, MomBloggersPlanet. Family Day ini akan diadakan pada 9 Mei 2010, sempena Hari Ibu dan pembukaan besar-besaran 1Super Kids Club House di bawah naungan Scriptory Box, tidak lupa juga Bling Boutique dan Bling Auto.

Tarikh Mula Kerja : Sebaik saja confirm, terus mula.

Anda mungkin berpeluang menjadi salah seorang peragawati untuk produk Bling Buubies!

BERMINAT?

Sila hubungi saya dengan KLIK DI LINK INI atau email ke mommy[at]fahry.net.

Tarikh tutup ialah 6 April 2010.

FAQ:

1. Saya busy tapi nak join jugak, bole tak?

Boleh, asalkan boleh dihubungi, ada access ke email dan sanggup tolong sikit2 pun jadilah.

2. Saya ada hal lah nanti 9 May tu, tapi nak jadi AJK, boleh tak?

Boleh, takde masalah.

3. Saya tak tinggal di KL/Malaysia tapi nak jadi AJK jugak boleh?

Boleh, no problem bebeh.

SEKIRANYA ANDA ADA CALON2 BERPOTENSI, BOLEH USULKAN JUGA. SESIAPA PUN BOLEH JADI AJK. KALAU ADA ADIK2  STUDENT YANG BARU GRAD/ABIS SEKOLAH & NAK RASA EXPERIENCE ORGANIZE EVENT DIALU-ALUKAN YA 🙂

cepat, cepat!

48 thoughts on “Jawatan Kosong/Kerja Kosong/Part Time – Kemasukan Segera!

  1. sumijelly

    wah…..kerja kosong yg memberangsangkan…hahaha…
    siap tulih umur 13 thn ke bawah minta kebenaran…
    nampak mcm umur 13 ke atas leh apply jer..hehehehe

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      alrite!

      kecik tapak tangan nyiru kami tadahkan!

      Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      tolong doakan kejayaan itulah yg paling bermakna buat kami 🙂

      Reply
  2. Mommy Lyna Post author

    sesapa yang teringin sila daftarkan diri anda 🙂

    *tgh nego utk dapatkan printed t-shirt kepada AJK-AJK

    Reply
  3. Jawatan Kosong

    Apa JawatanKosongKerjaKosong.com tawarkan?

    Terlalu banyak websites menyebarkan jawatan kosong, kerja kosong, jawatan kerajaan, jawatan kosong di jpn , job vacancies in kuala lumpur, job vacancies in johor bahru and job vacancies in negeri sembilan Tetapi kebanyakkannya sudah lapuk dan tidak terkini. Ataupun anda terlambat untuk melihat iklan tersebut dan terlepas peluang.

    Jangan sia siakan potensi diri anda untuk mendapatkan pekerjaan terbaik. Daftarkan diri anda dengan JawatanKosongKerjaKosong.com. Kami akan menghantar iklan kekosongan pekerjaan dengan segera kepada anda. Update secepat mungkin kepada anda.
    Daftar Sekarang

    Reply
  4. AZA

    hai…..saya aza kalau ada sesiapa kerja part time sila hubungi saya 017-6995343 saya boleh start dari pukulk 6.30 ptg hingga 12 pm kerja apa pun tak kisah janji halal

    Reply
  5. faza

    erm masih ader ruang lg ker???kalau sy 23 boleh sertai?????full time or part time????

    Reply
  6. Nurul kasmirza

    Sy nk cari kje yg mula dgn segera dn klau boleh yg brgaji hari atau mingguan ..umr sy 16 thn ..sy tak kisak kje ape pn..brpengalam dlm bidang masakn..klau ad kje kosong boleh hubugi ni sy 0129739228

    Reply
  7. MUHAMMAD SHUKRI BIN SHAMSUDIN

    Saya tinggal di bukit sentosa tapi saya nak jadi AJK jugak boleh ?

    Reply
  8. Siti Nurhaizam

    Assalamualailum wbt…saya berumur 16 tahun…selepas exam final year saya ingat nak bekerja sambilan SEPANJANG CUTI SEKOLAH AKHIR TAHUN ini yg dekat sikit dengan kwsn tempat tinggal saya iaitu di Bandar Tun Razak Cheras…kepada yg sudi memberi kerja sambilan tu sila lah whatsapp : 0173740256 dn email di : snurhaizamk@gmail.com

    Reply
  9. lin

    Umur saya 16, saya ingin mencari kerja kosong area ampang. kalau ade boleh ws 0176385867

    Reply
  10. mohd wahiduddin

    assalamuaikum..sya mndengar ada krrja kosong sini …umur sya 14 ada tak kerja kosong untuk sya..??part time orban full time…sya berminat dan ingin bekerjaa..sbab nak Bantu kelurgaa sya..keluarga sya dlam kesusahan d sebabkan mslahh kewangan…hidup kmii susahh ..makan minum tak cukupp..bolh tak?ada kerja takk mcm umur sya nii…I need money because I want save my family ..emergency. call sya no 0165882799..silaa pm or call sya siapa ada kerja kosong yaa…I hope kmu bcac yaaaa….bantulahh syaa .sya mohon

    Reply
  11. ahmad danial bin ahmad firdaus

    Saya Ahmad danial mencari keje yang halal..saya berumur 16 boleh keje shift petang je…sebab saya sekolah sesi pagi

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge