Pengalaman Bawa Anak OKU Ke Luar Negara

Bila cerita tentang Fahry, ramai yang dok cakap saya ibu yang kuat dan sebagainya... Hehe. Tapi sebenarnya saya takde lah kuat sangat pun. Fahry punya OKU-nya tu tak serious... kawan-kawan saya lagi ramai yang mana anak-anak mereka mengalami keadaan yang tak boleh dijangka dan tak boleh dikawal... Hanya ibu bapa yang mampu kawal diri masing-masing untuk anak-anak. Cuba tonton clip ni Betapa tenang, tabah dan positif ibunya. Kita yang kadang-kadang anak buat perangai sikit dah naik … [Read more...]