Breastfeeding Desire with MySuperKids & Chantek-Chantek

Contest lagi! Hmm.. susah sangat nak pilih winner untuk contest lepas. Sampai kena pakai juri SMS. Tahniah kepada yang menang, yang tak menang, jangan serik ye! Semua pemenang, cuma 3 orang tu je yg bertuah dapat CNC :D

Seronok juga contest2 ni kan. Boleh rapatkan hubungan sesama bloggers.

Disebabkan contest yang lepas durationnya sekejap (seminggu lebih je), kali ni kita panjangkan (lebih sebulan) dan cara memilih winner pun kita tukar sebab para juri pening kepala bila semua participants hebat-hebat belaka :D

This time, MySuperKids with collaboration dengan Chantek-Chantek, are organizing a contest, special for breastfeeding moms, ex-breastfeeding moms, breastfeeding mom wannabes and anybody who supports breastfeeding!

Senang je. Just SHARE YOUR DREAM. Dream about…? Share your dream NURSING WEAR atau BAJU MENYUSU idaman anda. Senang kan? Just dig out apa yang terpendam di dalam hatimu itu. Maybe sekarang susah nak dapatkan nursing wear yang sesuai dan menarik harti, so, mari kita berangan!

How to participate?

  1. Tempekkan banner ini di mana-mana bahagian dalam blog anda (Jika anda ada blog). Dalam entry tu ke, sidebar ke, footer, header, mana-mana je lah.

    Copy & paste code di bawah untuk tempek (tekan alt+a then right click-copy untuk senang) 
     
  2. Buat satu entry khas untuk menceritakan tentang your dream nursing wear. Tajuk ikut suka. Tak perlu title “ MSK Contest” or such.
  3. Anda boleh ‘mempersembahkan’ nursing wear impian anda dengan kreatif, seperti menempek gambar, scan, lukis, dan sebagainya.
  4. Mungkin nursing wear idaman anda masih belum dicipta, so, ‘ciptakan’ impian anda di sini :D
  5. Anda juga boleh menulis tentang nursing wear yang anda dah pakai/dah ada orang pakai.

Syarat-syarat penyertaan

  1. Terbuka kepada semua. Tidak mengira jantina atau status. Sama ada anda BF atau tidak.

  2. Jika anda takde blog tapi berminat nak sertai, anda boleh emailkan pada saya di ruangan CONTACT di atas, insya-Allah saya akan publishkan :)
  3. Tulis entry dalam BM atau BI sahaja.

How to win?

  1. Berdasarkan vote yang akan dilancarkan di MySuperKids as soon as tarikh tutup diumumkan.
  2. Anda juga boleh mengutip vote di blog anda dan pengadil akan mengambil kira bilangan vote di blog anda+vote di MySuperKids. Contoh free web voting poll yang anda boleh gunakan ialah seperti :
    http://polldaddy.com,http://www.addpoll.com, http://www.poppydog.com/prod/poll.jsp, http://sitegadget.com dan macam2 lagi.
  3. Untuk adil pada semua orang, undian dalam blog anda perlu bermula pada tarikh yang ditetapkan oleh MySuperKids (10Mei 2009).
  4. Undian dibuka kepada sesiapa saja termasuk suami, kakak, abang, mak, anak mahupun diri anda sendiri. Ketua kampung pun boleh undi.
  5. Anda boleh gunakan banner di bawah untuk meraih undian di MySuperKids (sila tempek bermula 1 Jun 2009 sahaja).

Copy & paste code di bawah utk tempek

3 entry yang menerima vote terbanyak bakal menerima set aksesori eksklusif tajaan Chantek-Chantek!

Tarikh tutup penyertaan & mula voting di MSK : 1 Jun 2009
Tarikh anda boleh mulakan voting di blog : 10 Mei 2009
Tarikh tutup voting : 13 Jun 2009

Don’t forget your confirm your participation by informing me ya.

Tunggu apa lagi. Jom share your dream!

Kalau tak suka masuk contest/takde hingin nak menang/tak minat vote2 ni pun sila la share jugak. Maybe we can learn somthing new ke. Afterall, boleh bina silaturrahim sesama bloggers :D

52 thoughts on “Breastfeeding Desire with MySuperKids & Chantek-Chantek”

  1. wah2x ada contest baru..kena start perah otak dulu nih cari idea…hik3x…good idea tentukan pemenang thru vote… :)

  2. Thank you Mommy Lyna. Best contest ni. pernah buat wish list nursing wear in my blog satu ketika dulu tapi tak pernah dapat nursing wear tu…hu, hu…
    Ini chance boleh create nursing wear, memang nak perah otak kasi gempak!

  3. owh, ini seronok! kalo baju impian mak itu bleh dijadikan realiti lagi bagus. nnti mak karang-mengarang wokeh. *kenyit2 mata*

  4. Pingback: Deplorable State of Breastfeeding
  5. Pingback: We Win!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge