10 bulan & 11 minggu

By | August 6, 2008
alhamdulillah Hafiy dah 10 bulan, and still fully breastfeeding! bangga OK! 🙂

download wallace gromit in the curse of the were rabbit movie

adik pun dah 11 minggu & Mami masih breastfeed abangnya. bangga jugak OK! 🙂

Hafiy tiba2 semalam berdiri sendiri and melangkah selangkah ke depan sebelum jatuh terduduk. oh sangat impress sebab he never did that before! kadang2 jeles jugak bila tengok our friends’ children yang baya Hafiy dah boleh tatih, tolak itu ini, berdiri sendiri, etc. but this lil guy never forget to give us suprise!

datang2 rumah Tok Ma, he hunted for something to be pushed. biasanya bakul bajulah. tolak sampai ke dapur. ada walker tp tak gemar sangat tolak walker… maybe nak something different kot.

and yesterday also Hafiy climbed up the stairs sampai atas. sorang2. biasanya Mami kena teman. very independent kat umah Tok Ma ni…

as far as i can remember, Hafiy did all these at his 10 MO…

hunt for red october the download free

– suka unpack barang. barang2 pasar ke jgn risau nk unpack, dia akan tolong unpack kan. beg pakaian Mami pun Hafiy tolong unpack. tp un-pack ajela… bukan tolong kemas. huhuh.
– suka clearkan meja. habis semua benda kene campak bawah. kasi clear sikit meja kan, baru kemas kan?
– suka kuarkan baju dalam bakul laundry. kat mana2 yg accessible. nanti Mami nak suruh Hafiy kuarkan & masuk dalam mesin basuh la.
download wedding date the movie – suka buah. nampak aje sesiapa makan buah, orang itu akan jadi geng Hafiy.
– susah dah nk pakaikan diapers. kena pakai sambil berdiri/merangkak/berdokong. nak beli jenis pants tu mahal sgt laaaa.. tak mampu la Mami.
free beetle juice – asik makaaaaaaan je. tapi badan tak naik2. makin turun adelah. sekarang 8kg. aktif sangat gamaknya. tak boleh duduk diam.
– betul2 jadi Hassan Al-Banna. masa Abiy tidur, Hafiy belum tidur. bila Abiy bangun, Hafiy dah jaga.
– cemanapun Hafiy makin cute 🙂

Adik pulak… last scan dia tengak letak tangan kat dahi. Dr Aida cakap “anak you ni semua jenis berfikirlah. fikir harga minyak naik ke” 😛

and if 1st September ni kita ada di KL, Mami & Adik akan pegi check up kat Prince Court Medical Centre 😀 teruja nak pegi sebab Dr. Aida bagitau it’s a 7 stars hospital, & Dr. Seri Suniza was her senior. bila lagi nak merasa… time2 ada sponsor ni mari kita cuba saja!

free toy love movie download

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge