Tag Archives: campak

Day 5 & Life in SCN

dah 5 hari kita kat sini… alhamdulillah, Mami sangat happy dengan progress Fahry. hari ni Fahry dah add minum 24ml. aduh.. susu Mami still tak banyak, struggle nak dapat 24ml tu. pam pakai FS, pastu pakai tangan lagi.. cukup2 makan je. ya Allah murahkan lah rezeki Fahry menyusu Mami… bangga bila nurse tanya, susu apa?… Read More »

10 bulan & 11 minggu

alhamdulillah Hafiy dah 10 bulan, and still fully breastfeeding! bangga OK! πŸ™‚ download wallace gromit in the curse of the were rabbit movie adik pun dah 11 minggu & Mami masih breastfeed abangnya. bangga jugak OK! πŸ™‚ Hafiy tiba2 semalam berdiri sendiri and melangkah selangkah ke depan sebelum jatuh terduduk. oh sangat impress sebab he… Read More »