It's MSK Get-2-Gather. Again! At Sarakids Open Day!

**this is a sticky post. my latest entry is in the teaser boxes below this entry **

Phew~

Remember I mentioned about Family Day to gather blogger families after the previous MSK Get-2-Gather? I never expect the time will come very shortly. (But this is not Family Day la, can we call it Get-2-Gather V 2?) I got an offer from Sarakids to gather during their Open Day! FYI, Farah (Sarakids CEO) supposed to drop by last Sunday Get-2-Gather but for some reasons she couldn’t make it, so can we qodo’ it in Sarakids Open Day cum Princess Sara Azalea birthday bash? Aci tak? And for those who miss the superb fun of MSK-Get-2-Gather, this is the time to grab it back , especially for missy farah and i am a mummy… And missy farah is preparing cute goodie bags

for all of us!

Here I quote from Sarakid’s blog:

sarakids

Liputan media OK! Mana tau ada yang masuk paper ke TV ke magazine ke, glamour you! (Yang tak suka glemer pun takpa, kita gi senyap² je :D)

So what are you waiting for? Spread the news and tell me if you’re interested, OK? Jom kita ramai² ke sana!

sarakidsinvitation-frontDetails about the event:

Date – 28 Jun 2009 (Hari Ahad)

Venue – SARAKIDS Boutique, 42-1, 1st Floor, Jalan Opera L U2/L, Tmn TTDI Jaya, Seksyen U2, 40150, Shah Alam, Selangor

Time – 2.30 – 6.00 p.m.

Theme – White & Pink

sarakids-event

You can drop your name here if you wanna join the fun OK!

What’s THE FUN About Sarakids Open Day?

  • Special door gift to any mommies & daddies yang confirm their attendance (by dropping your names in my comment box or personally contact Sarakids).
  • Sponsors for banner, prizes, potluck, etc. still open. Your logo will be published in the GuestBook & free ads with Sarakids

    for 1 month!

  • Chance to meet ‘personality mamas‘ & local celebrities i.e. actress and pengacara terkenal!
  • Peluang tuk jadi AJK! We still have TWO (2) boxes! Hurry hurry this is your chance to timba pengalaman in organizing such event!

p/s : Don’t miss this again!

Oh ya, if you have business i.e. online or offline shops or any kind of it, you can ‘buka kedai’ also! With the press coverage who knows your business bakal berkembang ke seantero negara? Tell me if you’re interested OK!

sarakids-web

* for those you don’t know, Sarakids is a store selling kids’ and moms’ stuffs, and also as a Breastfeeding Support Centre. Sarakids.Com is their online store for moms and babies with tagline ‘YOUR ONE STOP BABIES AND KIDS CENTRE & BREASTFEEDING LACTATION SUPPORT CENTRE!!!’ You may visit the site and this is one of the ‘syurga bagi BF moms!’ This could be a great start for new couples, mom-to-bes and all mommies adn daddies!

Joom joom joom joom~ Jom heybo heboh! Bila lagi nak pegi. Nak tunggu pegi saja² kang segan pulak. Ini la time kita bergather² sambil makan² kek birthday & shopping² for lil’ ones!

Don’t forget to drop your name here!

Click HERE for more info.

Pegi KE SINI untuk list yang confirm & sila confirmkan kedatangan anda ya!

Comments

  1. says

    mak nak pegiiiii! dekat tu dgn umah.
    harap2 xde aral melintang le. biar menegak je sume.hehehe

    meh le korg, kita kasi gempaq itu party! kuaa…kuaa..kuaaa

  2. mommy umar says

    wahhh..menarik nih.last time tak dapat nak menghadirkan diri.harus ku pegi Sara Kids Open Day nie.Lyna,itu budak comel si fahry datang ke?

    • Mommy Lyna says

      insya-Allah, bakal kuangkut seluruh ahli keluarga. hehe.

      jom mommy umar, last time dah tak jumpe 😀

  3. yus says

    waaaah.. i like!!

    hopefully this time boleh join.
    *aku tersenyum gumbira!!*

    eeeh…alamak..ayahnye takde…macamna nih???

  4. says

    huhuhuuuu…kalo x leh join, isnin tu johor cuti…tapi ahad tu ada family day company hubby pulokkkk…hmmm mmg xde rezeki lg ler ku nak jumpe mommies nihhhh… adoiiii laaaa

  5. says

    Salam…minat gak nak g bw anak2 jalan2 tapi jauhle…iela kat ipoh..sarakids kat greentown mall tu tak nak wat ke…ada gak g survey n beli baju anak2 kat situ…

  6. c'sue says

    alom,
    count me in! excited lebih pulak lepas msk potluck hari tu.
    hmm, 27hb malam tu kita ke rumah Kak Watie kan? ish ish aktif aktif

  7. ellyana says

    alahai…xavailable la on dat dy!! miss lagi la nk jumpa mommies …btw, agak2 ada plan x nak buat kat johor?? heheheheh
    have fun e’body

  8. says

    Hanya boleh berjanji…Allah sahaja Yang Maha Menentukan
    (isk, isk, ku dah serik lepas 1st MSK Get 2 Gather baru2 ni)

    Insya-Allah!

  9. says

    mmg nk pegi sbb nk amik hadiah.. hehe..
    hubby pun da bg green light! insyaallah, x de aral kami smpai…

    kalo ternmpak, sepasang suami isteri tgh sibuk layan 2 org kembar pompuan & seorg baby pompuan yg sgt cubby.. tegur2 la ye, kami la tu, kami x kenal sesiapa pun!..mcm malu pun ade! .. hehe…

  10. me_czar says

    Aduh… kenapala kena hari yang saya tak boleh gi?
    Dah dua kali gath terlepas..
    28/6 ni nak hantar adik daftar U pulak. Bila nak ada rezeki jumpa ni?

    • Mommy Lyna says

      mak aih. mmg takde rezeki betul lah kali ni.

      maybe next time, dia tunggu event paling best kot? 😀

  11. says

    wahhh cute goodie bags??? takde la cute sangat.simple2 je.alamak nanti kalau tak cute mcm mana?teehee! insyallah we will try our best to come and hopefully takla sesat lagi 😉

    • Mommy Lyna says

      hahaha. kalo nak map bgtau i nanti i send emel. tapi this one OK, you can google map, jumpa sedetail mungkin 😀

    • Mommy Lyna says

      Dear,

      tak mo la malu². tak kenal la nak berkenal² kan?

      tak kenal maka tak cinta kata orang 😀

      jomla~~ (sambil menarik tanganmu itu)

  12. says

    Wowie!! Bestnyee…dah lama x join activity2 sebegini selepas ade baby baru. Emmm…yg booth tu still available ke & what is the cost?

  13. UmmiKhayra says

    Salam Mommy Lyna,
    Saya nak join. Hari tu missed gathering yang kat tasik shah alam tuh.. N kali ni, so far, takde pape rancangan.

    p/s: untuk jadi ajk tu available lagi ke? 😀

  14. says

    hakhakhak
    saya tak jd balik kapong sbb kalau balik kg 30 balik sini lepaih tu takan den nak pederas pi kluang plak..den ada hal kat kluang johor jumaat itu..maka saya tak pi ipoh..maka saya pi gathering msk v2…maka saya akan tunda niat nak pi mkn nasi kat umah kak yong….

  15. says

    Hmm…insya allah ..akan ku sampai ke sana juga..hehehe..:) selepas penat menjadi host malam tuh ..mak nak happy2 lak @ Sarakids .. heheh..

    Lyna, kat link Yg konfirm u bg kat atas..i ada tinggal komen tanya pasal sponsorship tau ..do reply me kay yang..:)

  16. says

    huhu… food ape nak bwk nie ek?? pikir2.. nanananana…

    ingatkan nak p santai je.. nie dah mcm gath besar la pulak.. nak kene cari topeng nie.. sbb malu.. ahaks!!!

  17. says

    Bak kata Watie, selepas penat jadik host sehari sebelum itu(birthday Damia 27/6)..daku pun nak join gak gath ini..bolehkah?…tapi harus sorang pun saya idak kenal kat sini…takut akan terpinga2 nanti..sangat teruja untuk join,ada syarat apa2 ke? :P~

    p/s: Amatlah berkobar untuk berjumpa semua ibu2 hebat di alam cyber ini.

  18. says

    hye mommy lyna

    ada slot lagi tak kalu KP nak join.. hope blh meet all the mommies kat sane
    do email me kalu masih ada kekosongan n will confirm my attendance

  19. says

    lyna,
    count me in! dah dpt green lite dr bos, bole apply cuti n hubby pun kata xde hal nk p lagi gath..hehe..
    tak sabar nk la pulokk…

    btw, ini kira potluck jugekah?…let me know ek?..

    • Mommy Lyna says

      allrite?dah lama dah namamu dlm list hehe.

      a ah kire potluck la jugak. nanti update ek nak bawak a[e

  20. says

    hi salam kenal… it look like very interesting … boleh ker join nih?? I baru jew start nak berblog-blog nih…huhuhu….cam budak baru belajar lah…minta tolong tunjukkan yer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge