It's MSK Get-2-Gather. Again! At Sarakids Open Day!

By | June 17, 2009

**this is a sticky post. my latest entry is in the teaser boxes below this entry **

Phew~

Remember I mentioned about Family Day to gather blogger families after the previous MSK Get-2-Gather? I never expect the time will come very shortly. (But this is not Family Day la, can we call it Get-2-Gather V 2?) I got an offer from Sarakids to gather during their Open Day! FYI, Farah (Sarakids CEO) supposed to drop by last Sunday Get-2-Gather but for some reasons she couldn’t make it, so can we qodo’ it in Sarakids Open Day cum Princess Sara Azalea birthday bash? Aci tak? And for those who miss the superb fun of MSK-Get-2-Gather, this is the time to grab it back , especially for missy farah and i am a mummy… And missy farah is preparing cute goodie bags

for all of us!

Here I quote from Sarakid’s blog:

sarakids

Liputan media OK! Mana tau ada yang masuk paper ke TV ke magazine ke, glamour you! (Yang tak suka glemer pun takpa, kita gi senyap² je :D)

So what are you waiting for? Spread the news and tell me if you’re interested, OK? Jom kita ramai² ke sana!

sarakidsinvitation-frontDetails about the event:

Date – 28 Jun 2009 (Hari Ahad)

Venue – SARAKIDS Boutique, 42-1, 1st Floor, Jalan Opera L U2/L, Tmn TTDI Jaya, Seksyen U2, 40150, Shah Alam, Selangor

Time – 2.30 – 6.00 p.m.

Theme – White & Pink

sarakids-event

You can drop your name here if you wanna join the fun OK!

What’s THE FUN About Sarakids Open Day?

  • Special door gift to any mommies & daddies yang confirm their attendance (by dropping your names in my comment box or personally contact Sarakids).
  • Sponsors for banner, prizes, potluck, etc. still open. Your logo will be published in the GuestBook & free ads with Sarakids

    for 1 month!

  • Chance to meet ‘personality mamas‘ & local celebrities i.e. actress and pengacara terkenal!
  • Peluang tuk jadi AJK! We still have TWO (2) boxes! Hurry hurry this is your chance to timba pengalaman in organizing such event!

p/s : Don’t miss this again!

Oh ya, if you have business i.e. online or offline shops or any kind of it, you can ‘buka kedai’ also! With the press coverage who knows your business bakal berkembang ke seantero negara? Tell me if you’re interested OK!

sarakids-web

* for those you don’t know, Sarakids is a store selling kids’ and moms’ stuffs, and also as a Breastfeeding Support Centre. Sarakids.Com is their online store for moms and babies with tagline ‘YOUR ONE STOP BABIES AND KIDS CENTRE & BREASTFEEDING LACTATION SUPPORT CENTRE!!!’ You may visit the site and this is one of the ‘syurga bagi BF moms!’ This could be a great start for new couples, mom-to-bes and all mommies adn daddies!

Joom joom joom joom~ Jom heybo heboh! Bila lagi nak pegi. Nak tunggu pegi saja² kang segan pulak. Ini la time kita bergather² sambil makan² kek birthday & shopping² for lil’ ones!

Don’t forget to drop your name here!

Click HERE for more info.

Pegi KE SINI untuk list yang confirm & sila confirmkan kedatangan anda ya!

78 thoughts on “It's MSK Get-2-Gather. Again! At Sarakids Open Day!

  1. isabelle

    mak nak pegiiiii! dekat tu dgn umah.
    harap2 xde aral melintang le. biar menegak je sume.hehehe

    meh le korg, kita kasi gempaq itu party! kuaa…kuaa..kuaaa

    Reply
  2. mommy umar

    wahhh..menarik nih.last time tak dapat nak menghadirkan diri.harus ku pegi Sara Kids Open Day nie.Lyna,itu budak comel si fahry datang ke?

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      insya-Allah, bakal kuangkut seluruh ahli keluarga. hehe.

      jom mommy umar, last time dah tak jumpe 😀

      Reply
  3. Jiey^Mien

    mommy lyna, tok kena sarakids tu pom bleh gi jgk ko? lamo keno chop tok malu key..

    tingin nih.. 😛

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      Huk dop kenal tu la kito nk berkenalam. Hehehe. Oloh mari la.. Org ado kam. Gelenya la m0kcik ni wat stail malu2 kuba gitu.

      Reply
      1. suealeen

        malu plak dia.. akak teringin nak jumpak Ian dan Fahry yang hebat itew occayyy… tengok² akak yang menyelinap masuk senyap² je.. huhu!

        Reply
  4. yus

    waaaah.. i like!!

    hopefully this time boleh join.
    *aku tersenyum gumbira!!*

    eeeh…alamak..ayahnye takde…macamna nih???

    Reply
  5. intan

    huhuhuuuu…kalo x leh join, isnin tu johor cuti…tapi ahad tu ada family day company hubby pulokkkk…hmmm mmg xde rezeki lg ler ku nak jumpe mommies nihhhh… adoiiii laaaa

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      mungkin raje ki yg lebih besar menanti di hadapan

      Reply
  6. farah

    huwaaaaa…nak pegi jugakk…td dah call husband…die ckp 28hb nak ajak pegi tgk bodybuilding contest kat klang!!!!! apekah????

    Reply
    1. farah

      eh eh lyna…berjaya pujuk husband utk hantar saya ke sarakids n then die pegi tgk contest tu sorg2 (die pon ade kawan2 die di sana)hahahaahhaa…..

      so please count me in!!!

      Reply
  7. miela77

    Salam…minat gak nak g bw anak2 jalan2 tapi jauhle…iela kat ipoh..sarakids kat greentown mall tu tak nak wat ke…ada gak g survey n beli baju anak2 kat situ…

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      salam iela.

      oh ni bole ckp kat Fara kot nt dia buat kat Ipoh plak

      Reply
  8. c'sue

    alom,
    count me in! excited lebih pulak lepas msk potluck hari tu.
    hmm, 27hb malam tu kita ke rumah Kak Watie kan? ish ish aktif aktif

    Reply
  9. fid

    oh….dengan dukacitanya..saya tidak dapat hadir kerana saya balik kg 27 june ini…

    Reply
  10. ellyana

    alahai…xavailable la on dat dy!! miss lagi la nk jumpa mommies …btw, agak2 ada plan x nak buat kat johor?? heheheheh
    have fun e’body

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      doa² coverage besar sampai ke Johor bole wat kat sana plak ya!

      Reply
  11. Hanz

    Hanya boleh berjanji…Allah sahaja Yang Maha Menentukan
    (isk, isk, ku dah serik lepas 1st MSK Get 2 Gather baru2 ni)

    Insya-Allah!

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      kudoakan kamu dikurniakan kesihatan yg optimum pada hari kejadian.

      ameen.

      Reply
  12. Nasrul

    Long,
    Then I will sponsor another book for this event la. Please let me know how to give (by hand or pos express).

    regards,
    Nasrul

    Reply
      1. shy

        haaa..nasrul…alang2 nk sponsor tu kan…bak meh sini satu bole?..
        wink..wink…

        Reply
  13. nurul

    mmg nk pegi sbb nk amik hadiah.. hehe..
    hubby pun da bg green light! insyaallah, x de aral kami smpai…

    kalo ternmpak, sepasang suami isteri tgh sibuk layan 2 org kembar pompuan & seorg baby pompuan yg sgt cubby.. tegur2 la ye, kami la tu, kami x kenal sesiapa pun!..mcm malu pun ade! .. hehe…

    Reply
  14. me_czar

    Aduh… kenapala kena hari yang saya tak boleh gi?
    Dah dua kali gath terlepas..
    28/6 ni nak hantar adik daftar U pulak. Bila nak ada rezeki jumpa ni?

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      mak aih. mmg takde rezeki betul lah kali ni.

      maybe next time, dia tunggu event paling best kot? 😀

      Reply
  15. missyfarah

    wahhh cute goodie bags??? takde la cute sangat.simple2 je.alamak nanti kalau tak cute mcm mana?teehee! insyallah we will try our best to come and hopefully takla sesat lagi 😉

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      hahaha. kalo nak map bgtau i nanti i send emel. tapi this one OK, you can google map, jumpa sedetail mungkin 😀

      Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      Dear,

      tak mo la malu². tak kenal la nak berkenal² kan?

      tak kenal maka tak cinta kata orang 😀

      jomla~~ (sambil menarik tanganmu itu)

      Reply
  16. Ida

    Wowie!! Bestnyee…dah lama x join activity2 sebegini selepas ade baby baru. Emmm…yg booth tu still available ke & what is the cost?

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      wowiee marila kita bergeder2.

      *i dah email u.

      Reply
  17. e-caR NazRin aka ibuEiymann

    aritue missed gathering kt shah alam..insya Allah kali ni ku juga akn terjah ke sarakids..ku tlh ditugaskn oleh Farah tuk buat bsday cake & cupcakes tuk bsday girl, Sara..jmpe smua di sana yea!

    Reply
  18. UmmiKhayra

    Salam Mommy Lyna,
    Saya nak join. Hari tu missed gathering yang kat tasik shah alam tuh.. N kali ni, so far, takde pape rancangan.

    p/s: untuk jadi ajk tu available lagi ke? 😀

    Reply
  19. fid

    hakhakhak
    saya tak jd balik kapong sbb kalau balik kg 30 balik sini lepaih tu takan den nak pederas pi kluang plak..den ada hal kat kluang johor jumaat itu..maka saya tak pi ipoh..maka saya pi gathering msk v2…maka saya akan tunda niat nak pi mkn nasi kat umah kak yong….

    Reply
  20. Watie Aziz

    Hmm…insya allah ..akan ku sampai ke sana juga..hehehe..:) selepas penat menjadi host malam tuh ..mak nak happy2 lak @ Sarakids .. heheh..

    Lyna, kat link Yg konfirm u bg kat atas..i ada tinggal komen tanya pasal sponsorship tau ..do reply me kay yang..:)

    Reply
  21. mama emma

    huhu… food ape nak bwk nie ek?? pikir2.. nanananana…

    ingatkan nak p santai je.. nie dah mcm gath besar la pulak.. nak kene cari topeng nie.. sbb malu.. ahaks!!!

    Reply
  22. MamaDamia a.k.a Haiza

    Bak kata Watie, selepas penat jadik host sehari sebelum itu(birthday Damia 27/6)..daku pun nak join gak gath ini..bolehkah?…tapi harus sorang pun saya idak kenal kat sini…takut akan terpinga2 nanti..sangat teruja untuk join,ada syarat apa2 ke? :P~

    p/s: Amatlah berkobar untuk berjumpa semua ibu2 hebat di alam cyber ini.

    Reply
  23. kitepunye

    hye mommy lyna

    ada slot lagi tak kalu KP nak join.. hope blh meet all the mommies kat sane
    do email me kalu masih ada kekosongan n will confirm my attendance

    Reply
  24. miszmama

    Mommy Lyna, Count Me In..Tak penah g gather-gather. Teringin jugak nak kenal-kenal orang, tapi daku ni pemalu orangnya.. isk..isk..isk.

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      jom2 jgn malu2 hehehe
      kite semua pun nak kenal2 jugak ni kan?kan?

      Reply
  25. shy

    lyna,
    count me in! dah dpt green lite dr bos, bole apply cuti n hubby pun kata xde hal nk p lagi gath..hehe..
    tak sabar nk la pulokk…

    btw, ini kira potluck jugekah?…let me know ek?..

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      allrite?dah lama dah namamu dlm list hehe.

      a ah kire potluck la jugak. nanti update ek nak bawak a[e

      Reply
  26. mummy Alisha

    hi salam kenal… it look like very interesting … boleh ker join nih?? I baru jew start nak berblog-blog nih…huhuhu….cam budak baru belajar lah…minta tolong tunjukkan yer…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge