Program Cuti Sekolah Mei-Jun 2011

By | May 23, 2011

Para ibu bapa yang mempunyai anak bersekolah pastinya tercari-cari kan, program cuti sekolah untuk coming school holiday ni. Minggu depan kan cuti sekolah dah mula untuk pertengahan tahun ni..

So bagi ibu bapa yang mempunyai anak berumur 5 hingga 12 tahun yang sukakan aktiviti kraf, jom cekidaut program di bawah 😉

KID’S DAY OUT!

kids day out

Yurannya cuma RM80 satu kepala, dan diskaun 50% untuk setiap tambahan anak (kalau peserta ada adik beradik yang nak ikut serta).

Pelbagai aktiviti kraf akan dikendalikan oleh Teacher Watie (Genius Baby on Board) dan rakan-rakan Bling Lustre.

kids day out

So bawalah anak/adik anda yang berumur 5 hingga 12 tahun ke aktiviti menarik ni 😉 Untuk registration, boleh isi borang di website www.scriptorybox.com.

Di kesempatan ni, saya akan turun ke sana, insya-Allah. Mana2 ibu yang nak korek tentang WoHoWo 2011 dan “Biz in A Box” bolehlah join, bawak anak sekali. Anak ber-kraf, kita ber-wohowo 😀

Category: Community Activity MSK Special

About admin

I am a wife to a great husband. I am a proud mother of two adorable sons. I am a full time working at home mom (WAHM). I am breastfeeding my 3 sons, a daughter and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my pregnancy, breastfeeding and parenting as well as travel experience cos every journey is unique. *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* bundle of joys, Hafiy, Fahry, Danny & Irene.

10 thoughts on “Program Cuti Sekolah Mei-Jun 2011

  1. nadiea

    wow! menariklaa…. tp anak sy itu sungguhlaa susah nak bersocial dgn org lain… lambat sketlaa… patut joinkan benda cenggini kan??? huhuh akan diinformkan kemudian… sekian, terima kaseh!!! 😉

    p/s: anak baru nak 5thn june nie.. ok jer kan? kalo adik dia baru nak 3thn this year, bule join jgk tak? huhu 😉

    Reply
      1. nadiea

        so mcm mana kira??? RM80+RM40 gak ker? ker RM80+FREE utk anak kite 3tahun tu???

        Reply
        1. Mommy Lyna Post author

          bayaran itu utk pack bagi aktiviti tersebut. so kalo anak perlukan pack, dikenakan cajnya 🙂

          Reply
  2. knv

    akak nak join. tolong register untuk akak ek? bizi ahh nak register senirik hihihihih. 3 orang ek? berapa diskaun total? nanti sms your account no akak masuk duit. aimie, aisyah and arina anuar.

    macehhhhhhhhhhhhh 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge