Duit Raya – MySuperKids Special Aidilfitri Giveaway ||Sticky Post||

By | September 1, 2009

*this is a sticky post. please scroll down for the latest entries 😉

Finally. So we have decided how to run the giveaway. The PRIZES will be:

1st:

PETRONAS fuel voucher worth RM70

Special blog review by MySuperKids

2nd:

PETRONAS fuel voucher worth RM50

3rd:

PETRONAS fuel voucher worth RM30

5 Consolation Prizes:

Mystery Gifts sponsored by LailaSani

Special Token

UK Anti-Virus Formula Bio-Tech Herbal sponsored by Miela77

*All together, 9 numbers will be chosen!

How to join?

Very easy-peasy. Sangat-sangat senang.

Just copy and paste this below code to your sidebar, and inform us when you’re done. Simple, ain’t it?

Copy code kat bawah ni dan paste saja di sidebar. (make sure copy semua sebab unfortunately box ni tak ada frame…), start dengan <center>..sampailah... <center>

Don’t forget to inform kalau dah buat! Nanti kot ada yang tertinggal pulak 😀

The winner will be selected by LUCKY DRAW! Seperti biasa ia akan di-draw-kan oleh dua orang hakim berkaliber kita.

Pssstt… Setiap satu penyertaan akan dapat 1 nombor a.k.a. 1 peluang cabutan, TAPI anda berpeluang untuk dapat berpeluang2 lagi, dengan melakukan ini:-

  1. Tampalkan code di atas di sidebar – 1 KAD CABUTAN <— ini syarat wajib utk sertai giveaway ni.
  2. Buat satu entry ringkas, just copy+paste code di atas juga dalam entry anda – 1 LAGI KAD CABUTAN.
  3. Buat satu lagi entry tentang giveaway ni dengan backlink ke MySuperKids – 1 LAGI KAD CABUTAN.
  4. Add MySuperKids.net di blogroll – 1 LAGI KAD CABUTAN (yg dah add pun dikira).
  5. Masukkan link entry ini di FaceBook (notes/status/wall,etc.) – 1 LAGI KAD CABUTAN.
  6. Masukkan link entry ini di Twitter – 1 LAGI KAD CABUTAN.
  7. Kalau ada lebih dari satu blog dan buat benda yang sama – CABUTAN DIKIRA 2 KALI.

Makin banyak anda buat, makin banyaklah peluang untuk menang 😀

Senang je kan?

*this giveaway is open to everybody and anybody. if you don’t have blog and you’re interested to be in, just create a simple blog with www.blogger.com or www.wordpress.com or any bloghosting your prefer and just do the same thing 🙂 Senang kan.

**this giveaway is closed on 30 September 2009 (still mood raya lagi kan? Open house tak habis lagi tu)

Category: Community Activity Tags: , ,

About admin

I am a wife to a great husband. I am a proud mother of two adorable sons. I am a full time working at home mom (WAHM). I am breastfeeding my 3 sons, a daughter and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my pregnancy, breastfeeding and parenting as well as travel experience cos every journey is unique. *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* bundle of joys, Hafiy, Fahry, Danny & Irene.

139 thoughts on “Duit Raya – MySuperKids Special Aidilfitri Giveaway ||Sticky Post||

  1. kentank91

    saya dah buat entry pasal kontest ney..
    jngan lupa pilih saya k..hehehee
    .-= kentank91´s last blog ..Nak duit raya tak?? =-.

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      Zai & all, sy mmg dh tgk sume tp x sume blog sy dpt tggl k0men… S0me blogs c0ment box xdpt dibuka dgn henp0n sy ni… Uhuk2..

      Reply
  2. Pingback: bear + diah = pasha » Duit Raya Give Away from mysuperkidz.net

  3. Pingback: bear + diah = pasha » mo dapet vocer bensin petronas gratis??

  4. Pingback: bugzmind.com » Blog Archive » Duit Raya – MySuperKids Special Aidilfitri Giveaway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge