Tanda Jatuh Cinta Pada Seorang Wanita/Lelaki

by admin on March 9, 2010 · 22 comments

Hampir semua orang pernah jatuh cinta. Terutama remaja2 memang la suka benar terjatuh dan tercinta.

Hafiy pun dah ada girlfriend kat taska! Tak boleh blah punya budak.

Tapi, betul ke kita betul2 jatuh cinta pada seseorang, atau hanya perasaan gersang semata2? Gersang disebabkan oleh desperate atau kemaruk nak bercinta membuatkan seseorang tu berasa habis cintan terhadap seseorang padahal dia cuma rasa lonely je.

Bagaimana nak tahu kita benar2 jatuh cinta?:

1. Bila sebut nama dia rasa berdebar.
2. Kita tak boleh hidup tanpa dia.
3. Dapat bayangkan masa depan bersama dia.
4. Kita sentiasa ambik berat akan dia.
5. Kita Susah nak tido asyik teringat dia.

Kalau anda mengalami tanda-tanda di atas:

JIKA ANDA ADALAH 17 TAHUN KE BAWAH:

– Sila ambil buku pelajaran dan ulangkaji untuk UPSR, PMR atau SPM.

JIKA ANDA ADALAH 18 TAHUN KE ATAS:

– Sila bagitau mak ayah anda dah tahap wajib untuk bernikah.

Jauhi zina tanpa nikah kerana anda berpotensi untuk menjadi seorang pembunuh juga.

Share Button

{ 22 comments… read them below or add one }