Punch List

By | July 11, 2012

Punch List!

Rasa macam nak kena punch je ni.


Tertalu banyak item dalam punchlist saya.. T___T

Rasa macam banyak sangat tanggungjawab dalam masa yang singkat. Dan sedar tak sedar sebenarnya banyak manhours dalam sehari adalah untuk hal ehwal mencari rezeki yang halal.


Tentulah banyak benda yang terpaksa dimasukkan dalam senarai ‘punch list’.

Update blog dah menjadi least priority? Mungkin?

Entah lah apa yang saya sibukkan sangat. Namun saya perasan kehidupan sedikit berubah sejak beranak tiga. Dan kini telah berubah 180 darjah bila menjadi ‘separa weekend wife’ 😀

Kenapa separa? Sebab setiap hari saya bersama dengan suami semasa dalam perjalaan ke pejabat dan semasa sarapan saja. Lepas tu kami jumpa semula bila malam sudah mula melarutkan diri.

Ya, mungkin masanya untuk melakukan sesuatu bagi men-clear-kan punch list saya!

—————————————–
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia, Indonesia, Singapura, Brunei, etc. (ketahui bagamana untuk mendapatkan POS PERCUMA).

Hubungi saya – sauberlina(@)gmail.com – 012-2811136 [SMS/WhatsApp dialukan] untuk sebarang pertanyaan.

||Dapatkan konsultasi PERCUMA dengan pembelian dari Vitamin Shoppe||

Category: Others

About admin

I am a wife to a great husband. I am a proud mother of two adorable sons. I am a full time working at home mom (WAHM). I am breastfeeding my 3 sons, a daughter and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my pregnancy, breastfeeding and parenting as well as travel experience cos every journey is unique. *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* bundle of joys, Hafiy, Fahry, Danny & Irene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge