Mother’s Day 2010 Celebration at Scriptory Box

*Mode berdebar*

Minta maaf ampun tak sempat (OK sebenarnya saya mengalami masalah LUPA TARIKH) nak inform & announce bagi persoalan siapakah pengganti Wardina. Saya contact orang itu sendirilah. Tak susah pun sebab ada 3 orang je (mujurlahhh) 😀

Petang Sabtu 8 Mei 2010 berangkatlah beberapa orang Bling Babes termasuklah Cik Lily Putih yang terlepas untuk sesi Bling Babes Part 2

ciklily

Beliau ni sekenali sebagai Cik LilyPutih dari www.ciklilyputih.com. Menetap di Bangi. Fulltime berkerja in Construction Line. Masih berdua lagi walaupun berkahwin. ~Berdua denganmuuu passti lebiiih baiikk~ –dan2.

Petang Sabtu sehari sebelum event para Bling Babes yang vogue the vass ini telah berkumpul beramai2 untuk menyiapkan doorgift, hadiah2 lucky draw dan pertandingan.

family 046family 049 

Yang kaler pink dalam kotak tu hadiah tajaan Maybelline, di bawah brand anak syarikatnya, Loreal. Jangan pulak orang kata kita tipu tau, cakap Maybelline tapi dapat Loreal. Loreal Paris tu anak Maybelline New York 😀

family 047 

Bodyguard saya

family 050

Cik Lily kusyuk. Cik Fid bersiul ape tuu

family 056family 057 

Antara watak2 suami yang setia menunggu isteri. Trimas!

family 059

Yang ini memang tak boleh jumpa, mesti nak bergomol.

family 058

Gigih menyiapkan Bling-Bling. Yang baju ungu tu Ama, dia bukan Bling Babe tapi turun jugak!

family 054

Tote bag dari PHDC untuk adik-adik yang join aktiviti!

family 055

Pinky pinky Scriptory Box office, yeay!

Berdebar? Toksah cakaplah.. Bagaikan nak dapat anak pertama. Ahaks. Ye lah.. Scriptory Box dan Bling Buubies ni buah hati pertama saya. Berhabisan untuk semua ni. Semoga semuanya berjalan lancar.

family 038

Adik Fahry tak ikut tadi, sengaja tinggalkan dia dengan parents & my siblings. See, dia dah ada confidence nak berdiri macam tu. Cuma kaki kiri dia je tak boleh ke depan tapaknya, sebab jari kaki cuma ada satu je yang cukup, so effect dia Fahry tak boleh mencengkam dengan baik. Dia kena cari posisi lain, dan hasilnya dia mencengkam dengan bahagian tepi kaki dia, which is not good for long term. Cara paling efektif ialah dengan mencarikan kasut yang sesuai, yang mungkin ada di London.

Saya tak mengharapkan apa2 untuk Mother’s Day 2010 ni. Cukuplan dengan event ini berjalan dengan smooth and silky 😛

Sebut tentang event ni, so far macam big crowd jugak. Yang kat Johor turun, Penang turun… uhuhu terharu dibuatnya. Jauh2 datang… so kalau orang KL/Selangor tak datang, jangan nyesal kalo orang Penang kata “best macam menjilat jari!” 😀

*mode bertawakal*

Comments

  1. says

    owh sgt sedey sbb tak dpt nak attend family day itu… mcm2 hal.. tiba2 last minute tak dpt nak attend… SGT2 SEDEY!! harap2 nak sambut mother’s day dgn hepinyerrr kat sana… tp tak kesampaian… waa………

    *mommy lyna, sy antara 100 yg register terawal tak? xdpt nak collect brg2 maybelline itu… huhuuhhuhu ;-(

  2. says

    Thanks Mommy Lyna for organizing this. Pegi tapi tak sempat nk berkenalan….ujan tu spoil skit la…just jalan2 skejap je…

    hope to meet sometime soon!

  3. izzati says

    salam…sorry akak dh book tp xdpt pegi…
    frust sgt…tp nk bt mcm mn ank demam=batuk=selesema…ari ni pun xok lg
    xsure sbb apa…nk tumbuh gg pun ya…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge