Tag Archives: Groupon tips

4 Tips Shopping Groupon Supaya tak Kena SCAM

Groupon ni syarikat besar di US, public listed lagi. Tapi masih ada pengguna yang tak percayakannya setelah ada pembeli-pembeli voucher Groupon yang complaint, dah beli tapi tak boleh redeeem pun atau pun tiba-tiba ada bayaran tambahan dikenakan. Website yang menawarkan voucher diskaun di Malaysia kini sangat meriah seperti cendawan yang tumbuh selepas hujan; e.g. MilkADeal,… Read More »

Suamiku Gila Groupon!!!

In case kalau ada yang tak tahu Groupon tu apa, ia adalah syarikat yang banyak menawarkan produk, makanan atau perkhidmatan pada harga diskaun; setinggi 99%! Nak tahu, jom tengok sendiri di http://www.groupon.my/ dan pilih lah mana-mana negeri berkaitan. It all started lepas dapat kunci to our new MPV. Somehow & somewhere, our MPV pun warna putih… Read More »