Tips Bercuti di Krabi

PETA THAILAND

Percutian kami di Krabi ni dah lama, bulan Mei 2013 lagi. Gambar2 pun dah hilang disebabkan handphone terpaksa diformat >_< Kami memang buat ticket-hunting dari awal untuk ke Krabi ni. Kalau nak direct flight boleh pilih Air Asia (paling murah). Malindo pun ada terbang dari Subang & Penang, tapi naik kapal terbang kecik ATR tu lah. Masa ni tak silap cuti hujung minggu extra, ada tambahan cuti.. Hari Pekerja mungkin. Tapi kami ni sebenarnya takde terikat dengan hari-hari cuti … [Read more...]