Tag Archives: wohowo

Syarat Utama Nak Buat Side Income

Apa syarat utama nak buat side income? Modal? Masa? Minat? Ya, semua tu memang perlu, tapi kadang2 tak perlu pun. Modal.. memang kena ada modal, tapi ada jenis bisnes yang tak perlukan modal. Misalnya jadi affiliates atau ejen jualan. Masa.. memang kena ada masa, tapi ada juga bisnes yang tak perlukan masa. Misalnya benda yang… Read More »

Cara Buat Duit di WoHoWo Mom Workshop Series

Cara buat duit dan jana pendapatan sampingan memang dicari-cari oleh semua orang. Terutama kalau benda yang mudah2, betul kan? Kalau tak, mesti tak ada yang tertipu dengan email yang kata dapat 5 juta pound Sterling lah, SMS menang hadiah Bonanza lah, dan jadi mangsa MLM penipu, dan sebagainya. Bagi saya senang je, BUKAN SENANG NAK… Read More »