Tag Archives: supplement

Beza Antara Ubat dan Suplemen

Ramai yang tak faham, even pharmacyst pun (sorry to say tapi it’s reality sebab dapat pengakuan dari pharmacyst sendiri), iaitu perbezaan antara ubat dan supplement. Orang dok ingat ubat = supplement. Yelah, mungkin sebab datang dalam bentuk yang sama –> pil. Tapi hakikatnya memang tak sama dan takkan sama. Saya petik dari website BabyFit untuk… Read More »

Hadiah Hari Bapa Malaysia 20 Jun 2010

Sayang bapa? Sayang bapa anak kita? Berilah sesuatu untuk mereka sempena hari bapa ni, yang tak boleh nak ditukar ganti dengan apa-apa pun dah kat dunia ni. Apa dia tu? KESIHATAN! Hadiahkan Set Hari Bapa untuk suami, bapa, bapa mentua, datuk, abang, atau sesiapa saja bapa yang sangat bermakna dalam hidup kita. set 1(sesuai untuk… Read More »