Tag Archives: sihat

We're Back Online!!!

Alhamdulillah kami semua sudah sembuh dari demam, cuma Abiy saja yang masih pening-pening. Disebabkan travelling tempoh hari mungkin. Mommy masih batuk-batuk dan sakit tekak (rasa macam kena toreh dengan pisau je kerongkong ni). Hafiy pun dah kembali beraksi seperti biasa. Fahry, insya-Allah Fahry sihat, masuk hari ni dah 4 hari Mommy tak tengok Fahry. Ibu… Read More »

Bad Mommy Day

lately Mami dah kurang bagi perhatian pada Hafiy. sedihnya.. (hehehe) even weekend pun Mami spend time tidooo sepanjang hari, especially hari2 Mami berpuasa memang tak larat sangat. sampai Abi komen Hafiy asyik dengan Bibik aje. mandi dengan Bibik, makan dengan Bibik, main dengan Bibik…. oh Mami sangat2 tidak larat. sorry yer sayang… wild at heart… Read More »

8 Fakta Rawak Tentang Hafiy

Mami ni nak menjawab tag Auntie Nora. dah berkurun ni hehe. cerita pasal Hafiy la. 1. Hafiy kuar genap seminggu before edd, tepat jam 12.01am.mami amik masa lama jugak nak terima hakikat ni pasal Mami nak Hafiy lahir 13hb. huhu. takpela, yg penting Hafiy sihat, bijak lagi hensem 🙂 download basic instinct 2 free hunchback… Read More »