Tag Archives: pertandingan ipad

Apa Update Terbaru MySuperKids

Wahhhh sangat tidak sempat untuk menulis di blog ini. Minggu-minggu yang sibuk. Baru sampai dari Ipoh, bersiap2 pula untuk ke Scriptory Box. Sibuk sungguh sebelum tiba masanya untuk kembali ke pejabat, sama ada slow down atau pun jump up high. 😀 Apa yang dalam perancangan saya untuk masa terdekat ini: Majlis Pelancaran FAMEkids pada 8… Read More »

Fahry Naik Tangga

Ini adalah clip video yang sempat saya rakam. Abaikan suara latar yang “Nak belajar kat TV” tu. Fahry sekarang menghadapi kesukaran yang amat dahsyat dalam hidupnya. Kaki palsu lama dah patah, kaki yang baru tak siap2 lagi! Stress member… Orang nak jalan, nak lari pun tak bulih. Tapi keadaan serba kekurangan (tolong jangan salah anggap,… Read More »

iPad Percuma (Bernilai RM1549) – Pembaca MySuperKids

Saya baru cash out duit Nuffnang. Alhamdulillah, duit Nuffnang kali ni adalah yang paling lumayan. Lebih memberangsangkan, pendapatan tertinggi ini tanpa advertorial. Dan sebagai tanda penghargaan kepada semua pembaca blog MySuperKids, ingin saya kongsikan sebahagian daripadanya kepada pembaca bertuah… … dalam bentuk iPad! iPad memang best. You may call me Apple geek or freak tapi… Read More »