Fahry Dalam Rapi Mei 2010

april2020.jpg

Fahry memang over. Gila glemer ke ape? (perasan glemer la pulak). Teringat saya kisah dulu2, kelahiran Fahry yang membawa kepada macam2 tanggapan dan tohmahan. Lantaklah tu semua saya tak kisah pun. Tak kurang yang bersimpati tapi saya kata “Takpe2, kami okay” :) Ye lah, ramai lagi kat luar sana yang bukan aje perlukan simpati tapi juga bantuan… isk3x… saya hairan ke mana pergi duit zakat tiap2 tahun berjuta2 tapi diorang2 ni (mereka yang sakit+susah di luar sana) cuma bergantung … [Read more...]