Bukan Salah

hmmm.... ntah cemana nk cakap. bukan salah bagi anak FM. & mmg xsalah pun. FM mmg dicipta utk baby.. lainlah kalo kasik Susu Cap Teko. saw ii online yang salahnya...kalo niat nak BF, tapi tak betul2.. tak belajar betul2, tak plan betul2, bila fail, tensen2 plak & ala2 tak puas hati dgn orang yg berjaya BF. ya.. ada yg mmg dah niat, dah doa, dah belajar, dah usaha tp tak berjaya... mungkin tu rezeki kat tempat lain utk dia. yela... tak semua orang atas dunia ni berjaya pun. mmg dah … [Read more...]

Our Journey

Hafiy is 6 months plus now. and this is an end to our exclusive breastfeeding journey. I relook on my old emails and found back an email from Sha, my Singaporean fren, which I received long ago before Hafiy was born. She wrote to me about breastfeeding natures (problems?) those she faced, but however some mothers are confused with it, and conclude that they “can’t breastfeed”. Sha was very determined to BF, even I haven’t do what she had. She went to BF classes, several times! If I can summarize … [Read more...]

malas dah

lately this blog jd tempat melepas geram Mami nampaknya. ah, xpela kan Fy, drp Mami pegi merapu kat blog and group orang. [oh sesungguhnya sudah tiada mood join mana2 online ibu2 discussion group lg kecuali ada satu dua yg sudah serasi] prophet the download free free larry the cable guy health inspector movie download ada seorang puan meluahkan rasa sedih sebab babynya xnak nenen lagi, setelah diberi FM (katanya susu xde lepas bersalin, ada ke org terus memancut susu sejurus lepas baby kuar … [Read more...]