Tag Archives: kaki palsu kanak-kanak

Perkembangan Anak Pramatang Saya | Happy Birthday

Alhamdulillah, genap 3 tahun usia Fahry. Melihatnya pada hari ni membuatkan saya lupa keadaan dia 3 tahun yang lalu. Lemah, rapuh (fragile?), kecil… dalam inkubator dengan wayar dan gauze di sana sini. Tersentuh naluri keibuan gitu 😀 Masa tu, kalimat sabar tak henti2 saya terima. Alhamdulillah menguatkan semangat. Maklumlah, bukan je dapat anak pramatang, siap… Read More »

Bila Fahry Dah Dapat Kaki

Mana-mana ibu bapa pun akan rasa happy dengan pencapaian anak mereka. Lagi2 kalau benda yangdah lama ditunggu-tunggu. “Akhirnya….!” Selepas 6 bulan menunggu, akhirnya Fahry dah dapat kaki 🙂 Pertama kali memakai kaki yang akan menjadi miliknya dalam tempoh setahun dua ni, Fahry nampak sangat kagum dan speechless. Sampai tak boleh nak say “Thank you” pada… Read More »

Harga Kaki Palsu Fahry

Bagi ibu bapa kepada anak istimewa, extra cost adalah perkara yang wajib bagi memenuhi keperluan anak tersayang. Tak kira sama ada keistimewaan dari segi fizikal, atau development, mereka pasti memerlukan sesutu yang lain dari yang lain bagi menyokong kehidupan mereka agar sama seperti orang lain. Bagi Fahry yang ketiadaan kaki kanan sejak dilahirkan, kaki palsu… Read More »