Tag Archives: ipad percuma

Apa Update Terbaru MySuperKids

Wahhhh sangat tidak sempat untuk menulis di blog ini. Minggu-minggu yang sibuk. Baru sampai dari Ipoh, bersiap2 pula untuk ke Scriptory Box. Sibuk sungguh sebelum tiba masanya untuk kembali ke pejabat, sama ada slow down atau pun jump up high. 😀 Apa yang dalam perancangan saya untuk masa terdekat ini: Majlis Pelancaran FAMEkids pada 8… Read More »

Bagaimana Nak Download Fail di iPod, iPhone dan iPad

Saya telah menghantar satu fail kepada partner-partner bisnes saya. Namun ada antara mereka yang tak dapat buka, walaupun dah cuba berkali-kali. Malah ciba dengan gadjet lain pun tak dapat. Mereka itu adalah pengguna iPhone dan iPad. Gadjet-gadjet di atas, sebenarnya tak dapat nak download terus dari browser/email. Ada satu Apps yang perlu di-install untuk download… Read More »

[iPad MySuperKids] Hadiah Juri aka Pengadil

Kalau boleh, saya perlukan 3 juri or pengadil tolong saya review semua hasil peserta. Kalau tadek, aku sorang je la gamaknya, huhu. Nah, ciri-ciri juri atau pengadil yang saya perlukan seperti yang anda habis baca di sini. In a nutshell, need someone yang outspoken. Peluang ini terbuka kepada semua; termasuk peserta atau bakal penaja. Tapi,… Read More »

[iPad MySuperKids] Ciri-Ciri Juri/Pengadil TERBONGKAR

Mula-mula ingat nak tutup dah sesi audition ni. Tapi peserta kelihatan macam baru habis gear 3, dan tak sabar nak masuk gear 5. HeHe… I told u, yang susah tu post no 1. Lepas-lepas tu u don’t even notice its coming! Some kontroversi baru nak mula but sempatkah ia menjadi lebih hangat? I can see… Read More »

Apa Sudah Jadi Dengan My Super Kids???

Saya menerima feedback dari seorang kipas-susah-mati My Super Kids. Katanya “Apa sudah jadi dengan My Super Kids? Dah makin kurang sentuhan keibuan” Opsss. Feedback itu membuat saya berfikir sejenak. Sentuhan keibuan yang bagaimana lah agaknya. Rasanya tatkala menyentuh keyboard ni saya masih lagi tetap seorang ibu yang bakal beranak 3. Apakah sentuhan keibuan di blog… Read More »

[iPad MySuperKids] Kuantiti vs Kualiti Audition

Ada yang bertanya “Mommy Lyna nakkan kualiti atau kuantiti artikel untuk audition?” Saya dah reply dah emel orang ni, tapi nak share serba sedikit panduan ringkas ni agar semua pembaca MySuperKids dapat faedah. Saban hari kita pasti pernah dengar orang cakap camni, “Buat apa nak anak ramai, yang penting sekarang kualiti”. Padahal phobia penat jaga… Read More »

[iPad MySuperKids] Audition Review Preview

Terima kasih kerana sudi menyertai contest iPad MySuperKids ni. Dengan artikel yang berkualiti, saya kira persaingan jadi semakin sengit saban hari. Juga sangat terima kasih kepada yang dah siapkan beberapa entri untuk sesi audition ni. The more you write, you’ll find yourself progress bila you look back at previous artikel. Dan lebih cepat anda progress,… Read More »

[iPad MySuperKids] Bila Audition Nak Tutup?

Memang banyak jugak orang tanya bila audition iPad MySuperKids nak tutup. Banyak consideration yang saya perlu ambil kira sebelum tutup peluang audition ni. Pertama, saya perlu pastikan sesiapa yang dah daftarkan nama nak join contest dalam artikel sebelum ni dah sedia maklum yang audition dah mula. Setakat hari ini hanya 60% je yang dah bukak… Read More »

Fahry Naik Tangga

Ini adalah clip video yang sempat saya rakam. Abaikan suara latar yang “Nak belajar kat TV” tu. Fahry sekarang menghadapi kesukaran yang amat dahsyat dalam hidupnya. Kaki palsu lama dah patah, kaki yang baru tak siap2 lagi! Stress member… Orang nak jalan, nak lari pun tak bulih. Tapi keadaan serba kekurangan (tolong jangan salah anggap,… Read More »

iPad Percuma (Bernilai RM1549) – Pembaca MySuperKids

Saya baru cash out duit Nuffnang. Alhamdulillah, duit Nuffnang kali ni adalah yang paling lumayan. Lebih memberangsangkan, pendapatan tertinggi ini tanpa advertorial. Dan sebagai tanda penghargaan kepada semua pembaca blog MySuperKids, ingin saya kongsikan sebahagian daripadanya kepada pembaca bertuah… … dalam bentuk iPad! iPad memang best. You may call me Apple geek or freak tapi… Read More »