Tag Archives: ipad apple

Apa Update Terbaru MySuperKids

Wahhhh sangat tidak sempat untuk menulis di blog ini. Minggu-minggu yang sibuk. Baru sampai dari Ipoh, bersiap2 pula untuk ke Scriptory Box. Sibuk sungguh sebelum tiba masanya untuk kembali ke pejabat, sama ada slow down atau pun jump up high. 😀 Apa yang dalam perancangan saya untuk masa terdekat ini: Majlis Pelancaran FAMEkids pada 8… Read More »

Bagaimana Nak Download Fail di iPod, iPhone dan iPad

Saya telah menghantar satu fail kepada partner-partner bisnes saya. Namun ada antara mereka yang tak dapat buka, walaupun dah cuba berkali-kali. Malah ciba dengan gadjet lain pun tak dapat. Mereka itu adalah pengguna iPhone dan iPad. Gadjet-gadjet di atas, sebenarnya tak dapat nak download terus dari browser/email. Ada satu Apps yang perlu di-install untuk download… Read More »

Apa Sudah Jadi Dengan My Super Kids???

Saya menerima feedback dari seorang kipas-susah-mati My Super Kids. Katanya “Apa sudah jadi dengan My Super Kids? Dah makin kurang sentuhan keibuan” Opsss. Feedback itu membuat saya berfikir sejenak. Sentuhan keibuan yang bagaimana lah agaknya. Rasanya tatkala menyentuh keyboard ni saya masih lagi tetap seorang ibu yang bakal beranak 3. Apakah sentuhan keibuan di blog… Read More »

[iPad MySuperKids] Bila Audition Nak Tutup?

Memang banyak jugak orang tanya bila audition iPad MySuperKids nak tutup. Banyak consideration yang saya perlu ambil kira sebelum tutup peluang audition ni. Pertama, saya perlu pastikan sesiapa yang dah daftarkan nama nak join contest dalam artikel sebelum ni dah sedia maklum yang audition dah mula. Setakat hari ini hanya 60% je yang dah bukak… Read More »

Fahry Naik Tangga

Ini adalah clip video yang sempat saya rakam. Abaikan suara latar yang “Nak belajar kat TV” tu. Fahry sekarang menghadapi kesukaran yang amat dahsyat dalam hidupnya. Kaki palsu lama dah patah, kaki yang baru tak siap2 lagi! Stress member… Orang nak jalan, nak lari pun tak bulih. Tapi keadaan serba kekurangan (tolong jangan salah anggap,… Read More »

iPad Percuma (Bernilai RM1549) – Pembaca MySuperKids

Saya baru cash out duit Nuffnang. Alhamdulillah, duit Nuffnang kali ni adalah yang paling lumayan. Lebih memberangsangkan, pendapatan tertinggi ini tanpa advertorial. Dan sebagai tanda penghargaan kepada semua pembaca blog MySuperKids, ingin saya kongsikan sebahagian daripadanya kepada pembaca bertuah… … dalam bentuk iPad! iPad memang best. You may call me Apple geek or freak tapi… Read More »