Tag Archives: insya allah

MSK Get-2-Gather Makes Me Overwhelm by All The Good Things

Only now I managed to update blog (all previous entries were scheduled :P) ocean s eleven divx online It was a happy weekend for everyone (I assume from their blog posts, tak ada yang cakap ‘BORING WEH! or give this . Semua macam sajork, kan?kan?). MSK Get-2-Gather! So here are the potluck-ers yang berjaya menghadirkan… Read More »

Life Without Work

Or, should I rephrase as, life without office work 😀 I’m still working, with IPC and KPI as well. Tapi IPC sesuka hatiku nak ubah bila-bila. KPI is depend on the internet connection 😀 These 2-3 days kesengalannya semakin meningkat. Aduuhh… I still have ‘office time’, but not solid 8-5 or such, (tapi masa duk… Read More »

Are You Ready to Breastfeed?

Breastfeeding, to me, is easy, mudah lagi memudahkan, but it takes lots of sacrifices, and times, and tears as well. Hehe. To breastfeed or not… itu pilihan masing-masing kan. Over ke tak over ke, itu pun pilihan masing-masing. Ada orang senyap2 je, dan ada orang suka show-off (macam saya). Tapi tak salah kan show off… Read More »

The Tale of Two Brothers

pink panther the divx download No doubt, they are brothers! (L:Hafiy R:Fahry) vikings the dvdrip download I’m so sorry we can’t snap Fahry’s latest picture. Only when he’s discharged from the Nursery we are allowed to take his pics & I’ll upload some cute picture of his, insya-Allah. To have some picture about Fahry’s size,… Read More »

Ahlan Ya Ramadhan

alhamdulillah jumpa lagi kita dengan Ramadhan al-Mubarak. (Mami gentar sikit ni, mungkin sebab terlalu busy). Ramadhan kali ni, satu lagi pengalaman baru bagi Mami. Ramadhan tahun lepas, Mami mengandungkan Hafiy 8 bulan. masa tu alhamdulillah, Mami cukup bertenaga, hinggakan hari Hafiy lahir, Mami masih puasa dan tidak makan apa2 (makan sikit masa berbuka tapi semua… Read More »

7 Habits of A Highly Effective Nursing Mom

mula2 sekali Mami tukar paradigma pemikiran kepada “SAYA BOLEH!” walaupun ramai org2 keliling kita yg gagal. so what? ramai orang pegi audition AF ok tp berapa belas orang je yg bole masuk [hehe, apsal bg contoh AF plak ni]. tapi dalam konsep ni, macam rezeki ALlah la.. bukan one cake for all tapi setiap orang… Read More »

22 week fetus

download police academy 5 assignment miami beach online say now is honeymoon stage of pregnancy. i think, maybe… however i’m still feel uneasy with Miri food. this morning i threw out all kuetiow made in cafetaria. lucky i could finish a plate of nasi + ayam goreng at selera melayu. thanks selera melayu! we had… Read More »