Tag Archives: harian metro

Terbunuh Kerana Berebut Siaran TV

Harian Metro 23/10 melaporkan seorang remaja berusia 14 tahun terbunuh setelah bergaduh dengan kakaknya yang berusia 16 tahun akibat berebut siaran TV. Remaja berkenaan menemui ajal setelah mengalami pendarahan yang teruk berikutan keceraan parah di paha kanannya akibat ditusuk (atau tertusuk, whateverlah) cermin kaca tingkap. Biasalah adik beradik bergaduh. Saya dengan adik2 saya juga selalu… Read More »

Tentatif WIsma Bling Lustre Grand Launching & Family Day

It’s only 4 days left! Macam2 perasaan ada. Berdebar pun ada, takut pun ada, excited pun ada. Beberapa FAQ untuk event ni: 1. Event ni untuk golongan ibu aje ke? TIDAK. Ia untuk seisi keluarga. Malah ada acara untuk bapa juga. 2. Macamana nak sertai? Kena register ke? Bayar ke? Datang je. FREE. Register tu… Read More »