Tag Archives: gugur kandungan

Kondom Percuma

Pagi tadi dalam HotChat di Hot FM duk membincangkan tentang pendidikan seks kepada kanak2 sekolah. Macam2 respon yang diberikan. Most of the callers tak bersetuju dengan pendidikan seks, tapi menyarankan agar melebihkan pendidikan agama. Deejays pun macam no komen sangat untuk pendapat2 itu hehe. Suatu masa dahulu, Kementerian Kesihatan pernah mengeluarkan cadangan untuk membekalkan kondom… Read More »

Cara Gugurkan Kandungan

Saya pernah terbaca di dalam akhbar tentang kerisauan seorang isteri bila suaminya menyuruh beliau menggugurkan kandungan kerana…. Belum bersedia lagi. Apakah??? Tak sedia buat apa kahwin? Adakah kahwin nak berseronok2 aje??? Kalau budak2 muda cari klinik nak gugurkan kandungan tu boleh diterimalah, lagipun better sikit daripada dah beranak kemudian buang. At least baby tu masih… Read More »