Tag Archives: GAMBAR CANTIK UNTUK BLOG

Website Gambar Cantik Percuma Untuk Blogger

Bila tulis blog ke, ataupun upload gambar di mana-mana media sosial, korang biasanya ambil gambar dari mana ya? Google? Hati-hati sikit bila ambil gambar dari Google, sebabnya, mungkin yang kita guna tu ada Copyright, atau Hakcipta Terpelihara.. Kalau nak guna gambar cantik-cantik, dan tak mau lah kot-kot ada yang claim guna gambar dia (saya pun… Read More »