Bukan Salah

hmmm.... ntah cemana nk cakap. bukan salah bagi anak FM. & mmg xsalah pun. FM mmg dicipta utk baby.. lainlah kalo kasik Susu Cap Teko. saw ii online yang salahnya...kalo niat nak BF, tapi tak betul2.. tak belajar betul2, tak plan betul2, bila fail, tensen2 plak & ala2 tak puas hati dgn orang yg berjaya BF. ya.. ada yg mmg dah niat, dah doa, dah belajar, dah usaha tp tak berjaya... mungkin tu rezeki kat tempat lain utk dia. yela... tak semua orang atas dunia ni berjaya pun. mmg dah … [Read more...]

Airmata Mommy

red rock west divx Mami tak terfikir pun nak update blog ni, sebab ada banyak benda yg kena Mami setelkan. tp td sambil2 cuba menghadam ^&%&%&*^ yg sedang Mami baca kat tenet ni, pening2 lalat plak, Mami bloghop ke blog2 ibu2 yg ada kat cyber ni. Mami tersinggah ke satu blog ni... Bergetar hati Mami baca kisah Aunty tu dgn anaknya. anaknya yang dilahirkan sihat... tiba2 sakit... semoga Allah memelihara seluruh keluarga Aunty Zaimah.. free rent movie download Mami terus pandang … [Read more...]