Tag Archives: banyakkan susu

Susu Ibu – Susu Banyak vs. Susu Sikit

Bila sebut tentang susu ibu, bagi ibu bekerja yang menyusukan anak, memang rasa sangat bagus bila dapat mengepam susu banyak2.. mungkin sampai 50 oz sehari. Dalam pada tu, ada pula ibu yang berasa sedih kerana susunya sedikit, tak dapat sampai 50 oz. Mungkin 5 oz saja. Sebetulnya tak perlu ada isu pun dalam hal ini..… Read More »

Tidak Semua Orang Bernasib Baik

“Aku exclusive BF anak aku. Ko cemana?”kata Fasha (bukan nama sebenar) kepada kawannya, Fazura (bukan nama sebenar). “Aku campur-campur” jawab Fazura. “Ish, kenapa tak full BF?” ujar Fasha. “Susu aku tak banyak lah” ucap Fazura. “Ah, alasan ko je tuh. Susu kita ni, selagi ada permintaan, ia akan sentiasa banyak. Kesian anak kau minum susu… Read More »

Tips Tambah Susu Yang Berjaya!

Tempoh hari saya ada kongsikan pengalaman sendiri tentang Shaklee Soy Protein Works Wonder – Susu Ibu, dan saya ada sebut tentang ini: Dan saya telah berkongsi rahsia ini dengan seorang saudara saya yang manis orangnya, yang mengalami kemeruduman susu badan.. maklumlah ibu berkarier… Dengan excited saya berkongsi dengan beliau rahsia itu (semalam), dan hari ni… Read More »