Contest Baby Malaysia | SuperKids Love Water!

OK ini dia contest yang ditunggu-tunggu... Senang saja, tak perlu mengarang, tak perlu slogan, cuma.. UPLOAD GAMBAR sahaja. Sangat best sebab sponsors berderu-deru nak menaja contest ni. Jadi untuk memastikan ramai pembaca My Super Kids dapat hadiah, saya memutuskan untuk melaksanakannya secara bersiri. Wow, macam hebat saja :D Untuk yang pertama ni, seperti tajuknya 'SuperKids Love Water!' Jadi, apa syarat-untuk peserta?   1. Tulis entry penyertaan di blog anda … [Read more...]

Contest Baru

Setelah berbulan-bulan tidak dapat mengikut perkembangan dunia blog ni.. baru malam ni saya dapat follow semula sikit2 (konon nak tidur awal tapi terlajak jugakkk kes lupa kena pam susu). Rasa sangat ketinggalan dengan dunia blog sekarang ni. Siapa blogger paling popular sekarang? OK jawabnya saya tak tahu. Blogger2 muda tumbuh bagai cendawan. Bukan cendawan sisir, ni memang cendawan shitake... sorang-sorang blog punya gempak, visitor beribu-ribu sehari. Famous katanya. Fenomena Aiman … [Read more...]

Cutest Baby Of The Planets 2009

Fahry Al-Hazim 5 Disember 2008 Mom Bloggers Planet is opening the NOMINATION for another 6 babies so we can have a healthy 20 Cutest Baby of the Planet 2009 contestants. Why don't I give this a try. For Fahry definitely. Actually memang Little Mama select dari winners yang masuk Cutest Baby Contest setiap bulan tu tapi beliau juga bukan pada 6 more nominations. Hadiahnya sangat banyaks dan menariks! Kalau dapat masuk dalam list 20 tu pun dah cukup bagus sebab bole dapat hadiah … [Read more...]